Stiri de Cluj te trimite GRATUIT o luna la dans! Trebuie doar sa ne spui de ce iubesti dansul sau sportul

Stiri de Cluj ofera 10 abonamente de o luna si 10 abonamente pentru doua saptamani la cel mai mare centru de dans din Transilvania, T-Dance. In schimb, tu trebuie sa ne scrii pe Facebook de ce iubesti dansul sau sportul.

Cele mai votate mesaje castiga abonamentele.

Daca vrei sa incerci cursurile centrului de dans T-Dance, raspunde pe pagina Facebook la intrebarea "De ce iubesti dansul sau sportul?" si noi iti dam un abonament gratuit.

Aduna cat mai multe like-uri la raspunsul tau pana vineri, 13 aprilie, la ora 22.00, si daca te numeri printre primii 20 clasati, marti, 17 aprilie, poti veni sa iti ridici abonamentul.

Trimite-ne un mail la adresa nagy.reka@stiridecluj.ro link-ul de la stire si comentariul tau, in perioada 13-15 aprilie, iar marti, 17 aprilie, afli daca esti printre cei 20 care au castigat cate un abonament. Nu uita sa iti lasi si numarul de telefon ca sa te putem contacta.

Abonamentele se vor putea ridica marti si miercuri, 17-18 aprilie, intre orele 09.00 si 17.00 de la sediul Stiri de Cluj, strada Regele Ferdinand, nr. 12, ap. 2.

Comentarii Facebook