Iubitorii trupei "Theatres des Vampires" sunt invitati la "o baie de sange", la Cluj-Napoca VIDEO


Concertul "Theatres des Vampires" (Gothic/Vampiric Metal) are loc la Cluj-Napoca in 20 aprilie, in Irish & Music Pub, incepand cu ora 19:00.

Slujitori ai cultului vampirilor, trupa italiana de gothic Theatres des Vampires va poposi in Transilvania, patria lui Dracula, la Marele Ospat al Vampirilor.

Concertul reprezinta o ocazie pentru impatimitii genului sa participe la un adevarat ritual vampiristic, trupa promitandu-le un real spectacol.

"Salut. Sunt Sonya Scarlet de la Theatres des Vampires. Suntem mandrii sa venim pentru prima oara in Transilvania. Vom fi acolo, in 20 aprilie la Cluj-Napoca. Vom fi acolo! Asteptati-ne! Va fi o baie de sange!", este mesajul transmis de, Sonya Scarlet, solista trupei Theatres des Vampires.

Dupa ce anul trecut au cantat pe luna plina la Bucuresti, anul acesta se pregatesc sa-i faca o vizita lui insusi Dracula, care a reprezentat deseori o sursa de inspiratie pentru trupa italiana. "Cel mai bun spectacol de pe bulevard" se transforma astfel in cel mai mare Ospat al Vampirilor din Transilvania, ospat la care sunt invitati toti fanii trupei.

Concertele din Romania fac parte din turneul european Moonlight Waltz 2012, turneu de promovare al albumului "Moonlight Waltz", cel mai recent CD al trupei, scos anul trecut de casa de discuri Aural Music.

Lineup-ul concertului este completat cu trupele JTR Sickert (Gothic/ Industrial) si Lunocode (Progressive Metal) din Italia, Eufobia (Death Metal) din Bulgaria si trupa autohtona The Hourglass (Symphonic/Industrial metal).

In seara concertului va avea loc si un mini-targ, de unde cei interesati isi vor putea procura genti, bratari si accesotii din piele naturala, confectionate exclusiv manual de Cristina Ganymede Leather Design intr-un mini-targ organizat ad-hoc la intrarea in sala concertului.

Pretul biletelor:
- 35 ron pana in 20 aprilie 2012
- 45 ron la intrarea in club - Irish & Music Pub, Horea 5, Cluj-Napoca

Programul concertului este urmatorul:

19.00 – 19.35 The Hourglass
19.45 – 20.15 Eufobia
20.25 – 20.55 Lunocode
21.05 – 21.35 JTR
21.55 – 23.25 Theatres des Vampires

Organizatorii spune ca accesul publicului se va face incepand cu ora 18:00., iar participantii la eveniment sunt obligati sa prezinte bilet sau invitatie valabila.

De asemenea, organizatorii precizeaza ca nu raspund de pierderea, instrainarea sau ruperea biletelor aceste lucruri atragand dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Este interzis accesul cu:

- orice tip de arme sau obiecte contondente;
- sticle, spray-uri;
- substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase;
- conserve sau alte produse alimentare;
- artificii, bannere sustinute de bete;
- animale;

Fanii trupei pot avea la ei aparate foto sau video, insa este interzis fotografiatul cu blitz sau pe scena.

Mai multe detalii despre concert sunt AICI.



Anca Baciu

Comentarii Facebook