Care sunt cei mai romantici bărbaţi în funcţie de zodie


Orice femeie își dorește un bărbat romantic, fidel și care să asigure bunăstarea familiei. Ei bine, sunt bărbații din anumite zodii reușesc minuni, atunci când dau de femeia potrivită.

Berbecul este romantic doar atunci când este îndrăgostit, aşadar, dacă poţi să păstrezi flacăra aprinsă cât mai mult timp, berbecul te va uimi cu romantismul de care poate da dovadă. Romantismul său însă este unul neobişnuit, te vei trezi noaptea cu el la geam pe bicicletă să te scoată la o plimbare sau poate te va fura de acasă în miez de noapte să te ducă într-un loc special.

Bărbaţii tauri nu sunt printre cei mai romantici ai zodiacului, ei vor stabilitate şi siguranţă, nimic mai mult. Nu o să te cucerească cu plimbări pe lacuri sau flori frumoase, eventual îţi va arăta bărbăţia de care este în stare luându-se la bătaie în faţa ta.

Cei din zodia gemeni pot fi romantici, dar doar dacă se va bucura de timpul pe care îl petrece cu persoana de sex opus. Dacă aceasta îl inspiră şi îi dă mereu dovadă că merită să lupte pentru ea, va face tot posibilul să îi ofere ce are nevoie. Cu toate acestea,nu excelează în romantism.

ahmed-hindawi-x1RM1wJhFj8-unsplash.jpg

Unul dintre cei mai romantici bărbaţi în funcţie de zodiac este clar bărbatul rac. Este cel mai sensibil semn al zodiacului, iar bărbaţii sunt timizi şi calzi, chiar dacă dau impresia de persoane de neatins. Racii sunt adevăraţi specialişti în romantism, mai ales datorită nivelului ridicat de empatie.

Bărbatul rac este printre cei care cred în poveştile de dragoste perfecte,şi le doresc şi sunt foarte grijulii atunci când se îndrăgostesc. Nu grăbeşte lucrurile,deoarece suferă când este respins şi acţionează foarte precaut. Femeia care se va bucura de o astfel de dragoste va simţi devotament, fidelitate, cadru familial stabil şi se va desfăta cu multe cine romantice. Cele mai compatibile pentru bărbații născuți în zodia Raci sunt femeile taur, capricorn sau fecioară.

shamim-nakhaei-GsQwzPaqGB0-unsplash.jpg

Leii sunt mai degrabă cei care trebuie admiraţi şi veşnic mângâiaţi pe coama lor stufoasă. Când vine vorba de romantism, nu excelează, dar clar sunt capabili de o noapte de neuitat. Ştiu să gătească, aleg cele mai bune vinuri şi au o putere de cucerire foarte mare. Sunt bărbaţii perfecţi pentru femeile care adoră misterul, nopţile albe şi pasiunile trecătoare.

Al doilea cel mai romantic bărbat în funcţie de zodie este bărbatul fecioară. Este un intelectual din fire, foarte sensibil şi dulce, cu simţul umorului, care este gata să îi facă pe plac oricând alesei inimii sale. Stabilitatea este ceea ce îl caracterizează, deci va căuta o femeie cu intenţii bune, care să fie la fel de devotată şi sensibilă. Face casă bună cu femeia rac, scorpion sau peşti.

allef-vinicius-onGipw1rkPU-unsplash.jpg

Bărbaţii balanţă nu sunt cei mai romantici, dar pot deveni stabili dacă se simt bine lângă o persoană. Sunt gata pentru responsabilitate şi angajament, se dăruiesc familiei, dar nu se poate spune despre ei că sunt excesiv de romantici.

Seducătorii şi pasionalii, scorpioni sunt romantici numai dacă le cere situaţia, dar ei nu sunt în sine prea siropoşi când vine vorba de romantism, ci mai degrabă când vine vorba de seducţie. Nu vrei să-i forţezi, căci se vor răzbuna şi vor trăda fără resentimente, sunt în stare să vă trateze ca pe cel mai mare duşman.

Bărbaţii săgetători sunt oportunişti, le place să trăiască din plin orice experienţă şi nu sunt printre cei mai romantici. Dacă vor neapărat relaţie, dau dovadă de putere de seducţie, dar nu îşi păstrează acest comportament. Ei sunt romantici numai dacă este absolut nevoie.

Capricornii sunt departe de a fi printre cei mai romantici. De multe ori sunt seci, prea disciplinaţi, le place ordinea şi rutina. Tot ceea ce îi scoate din matca lor îi deranjează cumplit şi pot să te facă să plângi imediat. Ceea ce poate fi atractiv la ei este sacrificiul pe care îl pot face în familie şi simţul umorului.

kawe-rodrigues-egZL8d5tuRY-unsplash.jpg

Bărbaţii vărsători adoră libertatea, dar asta nu înseamnă că nu pot fi părinţi impecabili. Cu toate acestea, femeile lor vor fi lipsite de atenţia de la început şi se vor ruga de ei să vină cu flori acasă. Dar sunt ascultători şi foarte muncitori, fac casă bună cu celelalte zodii de aer, care nu necesită atâta atenţie şi importanţă.

Printre cei mai romantici bărbaţi în funcţie de zodie se numără şi creativul bărbat din zodia peşti. Sunt idealişti, au visuri măreţe şi au nevoie de o persoană care să creadă în toate basmele lor. Nu vor face niciodată primul pas, sunt prea timizi şi pot ascunde dragostea pe care ţi-o poartă ani întregi. Dacă găseşte persoana romantică şi sensibilă, care să îl înţeleagă, va fi mereu cel care iartă, care lasă de la el şi care să nu fie egoist. Fiind cam labili psihic, se potrivesc de minune cu femeia taur, femeia capricorn sau femeia fecioară.

michal-binkiewicz-4ReVHdTjbxc-unsplash.jpg

Comentarii Facebook