Fostul portar al lui CFR Cluj, ironii la adresa soției. Ce i-a zis Vlăduței Lupău: „Dacă ai avea măcar pe jumătate...”


Fostul portar de la CFR Cluj, Adi Rus, este căsătorit de câțiva ani cu îndrăgita interpretă Vlăduța Lupău. Aceștia se afișează mereu pe rețelele de socializare și par să fie foarte fericiți împreună. Însă, în cadrul unei postări pe social media, fostul fotbalist a avut o replică mai puțin așteptată la adresa partenerei sale de viață.

Recent, Vlăduța Lupău a postat pe internet o imagine în care apare alături de bunica și copilul ei. În dreptul imaginii respective, artista a scris și un mesaj frumos pentru străbunica fiului său. Ei bine, la postarea cu pricina, Adi Rus a avut o replică inedită.

Doamne… ce binecuvântare că ai îngăduit-o pe Moașa Mărie ~ bunica mea și străbunica lui Iair, să își cunoască strănepoții. Nu știu în ce direcție se îndreaptă lumea asta și generația copilului meu… dar sunt bucuroasă că eu am crescut sub educația bunicilor si a părinților mei. Din mâna lor am devenit OM. La 83 de ani … bunica mea a zis că își mai dorește să-l vadă umblând… iar eu i-am zis că îmi doresc să-l vadă mire” a scris artista alături de imagini.

Mulți dintre internauți au scris cuvinte frumoase, însă soțul artistei a avut o replică mai puțin obișnuită la adresa cântăreței.

Mai exact, la cele scrise de Vlăduța, fostul portar al CFR Cluj a scris: „Dacă ai avea măcar pe jumătate minte ei”. Cântăreața nu a ezitat și i-a răspuns partenerului ei: „Mă descurc cu cât am”.

Comentarii Facebook