Campionul mondial la skanderbeg, Ion Oncescu, este acuzat de jaf


Campionul mondial la skanderbeg, Ion Oncescu, este acuzat ca a furat de la un bucurestean suma de 80.000 de euro, 750 grame de aur, doua ceasuri si aparatura electronica, impreuna cu alti barbati.

Victima, Tom Baran, a depus plangere la Politia Capitalei, dupa ce a fost evacuat din vila sa de pe strada Lamaitei din sectorul 4.

Reclamantul sustine ca inselaciunea a fost pusa la cale de Ion Antal, seful Intreprinderii de Constructii, Reparatii si Administrare Locativa (ICRAL), care vrea sa intre fortat in posesia a trei apartamente. Antal ar fi apelat la ajutorul a mai multor sportivi pentru a-l evacua din casa, intre care s-a numarat si campionul mondial Ion Oncescu.

Tom Baran a precizat ca din casa i-a disparut suma de 80.000 de euro, ceasuri, bijuterii si aparatura electronica.

"Au intrat in casa mea in baza unui document ilegal, ca niste banditi. Voi recurge la toate mijloacele legale pentru a-mi gasi dreptatea. Eu nu il consider vinovat doar pe domnul Oncescu, despre care am inteles ca atunci cand nu face evacuari este sportiv de performanta, ci tot grupul care a intrat peste mine in casa", a declarat Tom Baran, potrivit cancan.ro.

 

Cine este Tom Baran?

 

Barbatul care il acuza pe Ion Oncescu de jaf a facut scandal si la Cluj-Napoca, in 2010, la Olimpiada Nationala de Limba Engleaza si era un obisnuit al emisiunilor realizate de Dan Diaconescu.

 

Vezi si...

Scandal la Cluj la premierea olimpicilor nationali la limba Engleza- VIDEO

Tom Baran, protestatarul de la Olimpiada de Engleza din Cluj, a facut scandal si la Dan Diaconescu - VIDEO

Comentarii Facebook