BZN susține ultimul concert live din carieră la Cluj! Vezi de unde poți cumpăra bilete


Turneul de adio “The Grand Finale Tour” al celor mai indragite voci din Tarile de Jos - Jan Keizer & Anny Schilder de la BZN - va avea oprire in orasul Cluj-Napoca, pe data de 22 iunie 2019 la Sala Polivalenta. 

Jan Keizer & Anny Schilder, adevarti ambasadori ai turismului romanesc, s-au indragostit nebuneste de ia romaneasca, evenimentul de la Cluj fiind dedicat bluzei nationale pe care o vor purta in semn de respect si cu efuziune pentru toti fanii romani. “Aceasta bluza minunata va fi facuta cunoscuta oriunde vom merge in lume, ca port traditional romanesc”, au declarat artistii remarcând cu uimire frumusetea si puritatea iei noastre.

“Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera” sunt doar cateva dintre adoratele piese pe care cei doi membri  BZN le pregatesc pentru concertul din 2019! De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre” reinterpretata de Jan & Anny alaturi de regretatul Dan Spataru va putea fi ascultata pentru prima oara, live, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Melodia si videoclipul au fost lansate, oficial, la Bucuresti, in anul 2014.

Biletele pentru concertul BZN “The Grand Finale Tour”, 22 iunie, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, se gasesc la urmatoarele categorii:

CATEGORIA VIP – 396 lei

CATEGORIA I – 336 lei

CATEGORIA II – 296 lei

CATEGORIA III – 196 lei

CATEGORIA IV – 96 lei

Discount de 50% pentru primele bilete cumparate. 

Va invitam sa profitati, incepand de astazi, de preturile cu reducere pentru cele cinci categorii de bilete:

RED HOT TICKET - BZN / THE GRAND FINALE TOUR

CATEGORIA VIP – 198 lei

CATEGORIA I – 168 lei

CATEGORIA II – 148 lei

CATEGORIA III – 98 lei

CATEGORIA IV – 48 lei

Biletele pot fi procurate de pe iabilet.ro!

DESPRE BZN

In vara lui 1965 se pun bazele formatiei BZN (Band Zonder Naam, traducerea din olandeza pentru "Band Without Name” – “Formatia Fara Nume”). Grupul a devenit foarte popular in Tarile de Jos si in zone destul de indepartate de Europa, cum ar fi Africa de Sud si Asia. Dupa 42 ani de cariera muzicala, 42 de albume, pe data de 16 iunie 2007 povestea BZN (artistii celui de mai de succes band din Tarile de Jos) au spus stop activitatii muzicale. 

In 2009, Jan & Anny revin la dragostea lor de-o viata, muzica, si pleaca in turnee ca o prelungire a fostului grup BZN, proiectul celor 2 voci celebre olandeze. Timp de 10 ani au concertat peste tot in lume sub titulatura : The Original Voices of BZN: Jan Keizer& Anny Schilder.

Acest proiect se incheie in 2019. 

Cei doi artisti le-au transmis si un mesaj de adio fanilor:


Comentarii Facebook