Pro TV vrea să readucă la viață una dintre cele mai cunoscute emisiuni ale sale


Postul de televiziune Pro TV vrea să readucă la viață, în acest an, una dintre emisiunile sale emblematice, după doi ani de absență din programă.

Astfel, Pro TV a anunțat lansarea înscrierilor pentru un nou sezon al concursului culonar MasterChef. înscrierile se fac pe masterchef.protv.ro.

Ultimul sezon, cel cu numărul șase, a fost difuzat în primăvara lui 2017, cu Liviu Popescu, Samuel Le Tirriellec și Răzvan Exarhu în calitate de jurați.

MasterChef România a debutat la Pro TV în anul 2012, emisiunea fiind produsă de Mona Segall, iar în scaunele juraților fiind Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Totuși, după doi ani de zile, în 2014, atât Mona Segall, cât și cei trei chefi au plecat la Antena 1, ei fiind înlocuiți de Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean și Chef Florin Scripcă (Foa).

La Antena 1, Segall, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au început emisiunea Chefi la Cuțite, care a încheiat cel de-al șaselea sezon la începutul anului 2019.

Cu cât popularitatea concursului CHefi la Cuțite creștea, cu atât ratingul MasterChef începea să scadă. 

Astfel, în ultimul sezon, difuzat în 2017, cele două show-uri se intersectau luni și marți, iar fin cauza cifrelor de audiență scăzute, Pro TV a mutat MasterChef de la ora 20:30 la ora 22:15, și i-a lăsat doar marți ca zi de difuzare.

Comentarii Facebook