Inna concertează pentru prima dată în /FORM SPACE, în primul său spectacol din ultimii 7 ani la Cluj


Inna se întoarce la Cluj, într-un concert de amploare ce va avea loc în 15 martie, la /FORM SPACE.

Evenimentul este unul cu atât mai special, aceasta fiind prima prestație a starului în /FORM SPACE. Cu această ocazie, organizatorii au pregătit o scenă specială, demnă de un artist internațional și lumini suplimentare. Cântăreața va urca pe scenă și cu band-ul ei live astfel încât să asigure o atmosferă de neuitat pentru toți participanții.

Inna este unul dintre cei mai apreciați și bine cunoscuți artiști români, aceasta având milioane de fani atât în țară, cât și în toate colțurile lumii. De la debutul său în 2009, cu piesa ”Hot”, care a fost lider în numeroase clasamente muzicale din Europa, artista a ajuns să semneze contracte cu case de management din SUA, iar anul acesta va lansa cel de-al cincilea său album de studio, ”Yo”. Videoclipul celei mai recente piese a Innei, ”Tu Manera”, a fost lansat acum trei zile și deja a strâns peste 3,1 milioane de vizualizări pe YouTube.

/FORM SPACE este locul în care își dau întâlnirea cu fanii clujeni artiști din toate genurile muzicale, de la pop, la hip-hop, EDM sau chiar death metal (unul dintre concertele verii din Cluj fiind cel al trupei Cannibal Corpse, care va avea loc tot în /FORM SPACE).

Biletele pentru concertul Innei, din 15 marie, sunt disponibile online AICI sau în format fizic în incinta /FORM Café.

Comentarii Facebook