„Bunica” lui Mircea Bravo a împlinit astăzi 76 de ani. Vloggerul i-a făcut o surpriză: „Bunica, să trăiești, să ne încânți și să ne înveți!” - VIDEO


Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută pentru rolul său de ”bunică” în videoclipurile celebrului vlogger clujean Mircea Bravo, și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere.

În vârstă de 76 de ani, Lenuța Moldovan, pe numele său real, este originară din comuna Chinteni din județul Cluj și apare adesea în clipurile video ale lui Mircea Bravo. Deși nu este bunica reală a vloggerului, cei doi se înțeleg foarte bine.

„La mulți ani, bunica, să trăiești, să ne încânți și să ne înveți!”, a transmis Mircea Bravo. 

Tanti Lenuța avea 68 de ani când a apărut, pentru prima dată, pe internet, într-un videoclip.  

„Colaboram cu echipa de la televiziunea din Cluj. La un moment dat, s-a desființat studioul de la noi și apoi s-au împrăștiat treburile. Eu eram liniștită, am zis că gata, nu mai filmăm. Și odată numai văd că mă abordează Mircea Bravo. El m-a sunat. Dar păi cine e ăsta? Și pe urmă m-am trezit cu el la mine acasă.

Când l-am văzut prima dată, m-am întrebat ce o mai vrea și copilul ăsta? M-am uitat la el, copil tânăr, eu cu vârsta pe care o am, mi-a zis ce vrea să facă și cum vrea să facă. După ce am povestit, am zis ”hai să încercăm!”. După aia am spus către bărbatul meu, măi, la ăștia ce le-o trebui? Atunci am zis, dacă tot m-am băgat, oi vedea eu. De-mi place mă duc, de nu-mi place, nu mă duc”, a povestit tanti Lenuța într-o intervenție televizată.

Sunt deja ani de zile de când cei doi filmează împreună, au milioane de vizualizări, iar bunica din Chinteni se roagă să-i țină Dumnezeu sănătoși astfel încât să facă lumea să se simtă bine în continuare, pentru că, de fapt, ăsta este scopul lor. Și le reușește de minune!

video.Facebook/Mircea Bravo

Comentarii Facebook