Sambata 26 Octombrie

Serenadă în autobuz a absolvenților mediciniști de la UMF Cluj! Iată și TOP 2024 al celor mai frumoase serenade ale mediciniștilor clujeni VIDEO


Topul serenadelor emoționante ale studenților de la UMF Cluj. Inclusiv o serenadă în autobuz

Zile magice și pline de emoție ale studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj. Absolvirea vine cu serenade cântate de tineri la diverse catedre, profesorilor pe care i-au îndrăgit. Serenadele din acest an nu s-au oprit, însă doar în campus, ci au ajuns și în...autobuz, bucurând inimile clujenilor, care nu au avut cum să nu fie cuprinși de emoția tinerilor doctori. 

Topul serenadelor studenților de la UMF Cluj 2024, credem că a fost următorul:


1. "Astăzi pe la șapte mă trezesc": ”Astăzi nu mai vin la curs, n-am autobuz/ Profei să îi amintești că stau în Florești”

Pe locul 1, în topul preferințelor absolvenților mediciniști, după multele locuri în care au cântat-o, s-a clasat o melodie plină de umor și lejeritate. Cu versuri precum "Astăzi pe la 7 mă trezesc, afară e rece, / Poate, pe la Victor mă opresc și vin pe la 10/ Le-am scris la colegii de pe grup, să le spun: /Astăzi nu mai vin la curs, n-am autobuz/Profei să îi amintești că stau în Florești/ Am răcit sau am covid, nu știu ce-am pățit/ Dar, în fine, mai bine beau cafeaua liniștit.".

2. "De azi nu mai sunt student"

Locul 2- O melodie cu versuri de regret față de viața de student, dar și de recunoaștere a greșelilor făcute: "De azi nu mai sunt student/ Vacanță orice ar fi, zi de zi? Și ar mai fi ceva, ce nu voi putea uita/ Sufletul nu mă lasă, am copiat sub masă".  Aatins corzile sensibile ale tuturor celor prezenți și a reușit să aducă zâmbete și lacrimi deopotrivă.

3. "Ce-om mai învăța și ce-om mai uita" - serenada în autobuz VIDEO minutul 1:32 

Cântată în autobuz, melodia a fost o ”odă” a perseverenței și un ”tribut” adus efortului și dedicării :) . Cu versuri precum "Ce-om mai învăța și ce-om mai uita/ Ce-om mai rupe la pagini, cu neuroni puțini,/ D-ară nu ne vom opri până vom absolvi"

Mediciniștii de la UMF Cluj reușesc în fiecare an, cu serenadele lor, să aducă magia vieții de student chiar în mijlocul orașului, încântând clujenii de fiecare dată. 

Comentarii Facebook