O englezoaica de 70 de ani incinge platanele intr-un club din Paris

Ruth Flowers este fara indoiala cea mai "cool" bunica din lume. La cei 69 de ani impliniti, ea nu crede in sintagma "a imbatrani cu gratie". Ruth este unul dintre cei mai in voga DJ si poate fi intalnita in clubul parizian "Queen", unul dintre cele mai populare localuri de noapte din capitala franceza.

"Cred ca trebuie sa accepti toate provocarile care iti ies in cale. Poti sa stai si acasa si sa mai mergi la un club unde se intalnsesc varstnicii, sa joci sah si sa bei un ceai. Dar nu e musai sa faci asta. Daca vrei cu adevarat sa faci ceva cu viata ta, poti sa faci asta", povesteste "bunica" DJ.

In timp ce alte persoane de varsta ei se gadesc la pensionare, Ruth este solicitata in toate colturile Europei si refuza sa o "lase mai moale". De fapt, ea povesteste ca mai bine moare decat sa accepte pensia. "Nu am de gand sa ma retrag. Bine, numai daca voi cadea lata, altfel raman aici pe baricade", a mai spus Ruth.

Numele ei de scena este "Mamy rock" si marturiseste ca si-a descoperit pasiunea pentru muzica dupa ce a vizitat un club de noapte din Londra impreuna cu nepotul ei."Oamenii de ordine nu au vrut sa ma lase sa intru la inceput. Eram chiar mult mai batrana in comparatie cu ceilalti clienti, dar dupa ce am intrat m-am distrat pe cinste si mi-am zis ca si eu pot face asta", spune Ruth.

Nepotul ei i-a aranjat o intalnire cu producatorul de muzica francez, Aurelien Simon, care a ajutat-o sa isi schimbe look - ul si i-a gasit si unde sa isi puna pasiunea in practica. "Imi place sa mixez muzica noua si veche asa ca pot sa pun ritmuri electro pe un hit al celor de la Rolling Stones. Imi place sa multumesc multimea din club, asa ca le fac pe plac si le pun ce muzica vor", a mai povestit "Mamy rock".

Ruth Flowers a devenit cunoscuta anul trecut la festivalul de film de la Cannes, dupa ce a mixat la mai multe petreceri private.

Comentarii Facebook