Eroul din Avatar va juca rolul lui Vlad Tepes in noul film "Dracula Year Zero"

Sam Worthington, interpretul lui Jake Sully in Avatar , va detine rolul principal in noul film despre Dracula care urmeaza a fi lansat anul viitor.

 

Filmul va fi produs de Universal Pictures si va fi regizat de Alex Proyas ("I, Robot", "Knowing"). Subiectul este usor diferit de precedentele versiuni Dracula , fiind centrat mai mult pe originile Contelui Dracula.

Impletind mitologia cu istoria printului Vlad Tepes, filmul va sublinia mai mult latura umana razbunatoare a sa in dauna celei de vampir consacrate de cartea lui Bram Stoker.

 

Regizorul declara in 2009 "In cazul filmului Dracula, motivul pentru care am fost atras de proiect este faptul ca am citit un anumit scenariu care in acelasi timp aduce un elogiu cartii lui Bram Stoker , constituindu-se intr-un prolog al acesteia, dar si redefineste personajul atat de mult incat mi s-a parut extrem de interesant, fiind practic o reinventare a personajului."

 

Dracula Year Zero va avea o concurenta puternica privind acest subiect, un alt proiect de film pe aceeasi tema fiind lansat de Brad Pitt si regizorul Anthony Mandler.

 

Comentarii Facebook