STIRI de CLUJ da GRATIS 15 bilete la concertele Scorpions si Smokie din Cluj in 8-9 octombrie! Vezi cat de simplu le poti primi

Stiri de Cluj va ofera voua, cititorilor nostri, 10 bilete pe Gazon A la concertul Scorpions din 8 octombrie 2011 si 5 abonamente pentru ambele seri de concert- 8 octombrie - Scorpions, 9 octombrie- Smokie.

 

Cele 10 bilete la Scorpions sunt oferite pe Gazon A si au o valoare de 75 de lei fiecare, iar cele 5 abonamente pentru ambele seri au o valoare de 100 lei/abonament.

 

Ce trebuie sa faci?

1. te abonezi la newsletter

 

2. publici pe pagina de Facebook a STIRI de CLUJ (Afacere locala) o fotografie cu Cluj Arena (de afara sau din interior daca ai cumva acces).

 

3. Aduni la fotografie cat de multe like-uri poti

 

4. Cand crezi ca ai adunat destule like-uri, trimiti un mail la adresa delia.carbune@stiridecluj.ro in care ne dai datele tale: nume, prenume, cnp, nr telefon, adresa e-mail, precum si link-ul fotografiei la care ai adunat like-urile. Daca pana la inchiderea concursului mai aduni si alte like-uri ne trimiti din nou un e-mail sa ne amintesti ca numarul tau de like-uri a crescut.

Gata!

 

Stiri de Cluj va publica zilnic Topul celor 15 concurenti care au cele mai multe like-uri la fotografia cu Cluj Arena, astfel incat sa stiti tot timpul pe ce loc va aflati.  Concursul se va derula pana in data de 1 octombrie 2011, cand va fi afisata lista finala.

 

Ordinea atribuirii biletelor va fi urmatoarea: primii 5 castigatori vor primi abonamente la ambele concerte- Scorpions si Smokie, urmatorii 10 castigatori vor primi bilete la concertul Scorpions din 8 octombrie.

 

In 2 octombrie 2011, castigatorii vor putea sa isi ridice biletele de la sediul Stiri de Cluj de pe str. Regele Ferdinand nr 12, ap 3, intre orele 9.30-17.00.

 

______________________

UPDATE

Intrucat 2 octombrie este duminica, programul conform caruia castigatorii pot ridica biletele este 3 octombrie 2011, intre orele 9.30- 17.00. Va multumim pentru intelegere.

Comentarii Facebook