Cluj Blues Fest 2019 are loc la început de noiembrie


Cea de-a cincea ediție a Cluj Blues Fest, singurul festival de blues din Cluj-Napoca, va avea loc în 15 noiembrie, de la ora 19.00, la Cinema Florin Piersic. Festivalul propune pe scena clujeană nume importante ale acestui gen muzical, cu dorința declarată de a face și din această ediție a Cluj Blues Fest o experiență memorabilă atât pentru public, cât și pentru muzicieni.

Anul acesta, festivalul este intitulat Cluj Blues Fest Limited Edition și aduce nume importante ale scenei internaționale de blues la Cluj-Napoca, dar pentru încurajarea acestui gen muzical, vom oferi șansa și unei formații de copii din Cluj, intitulată Green Onions.

Aceasta este axată pe british blues (Eric Clapton etc) și este compusă din 4 elevi clujeni. Liderul ei este chitaristul solistul vocal Vlad Mocănescu.

Seara festivalului va fi deschisă de The Gamblers, trupă sârbă din Sremka Mitrovica, adepta unul blues clasic, dinamic. Sârbii cântă de peste 25 de ani și au mai fost pe scenele de blues din Româna. Liderul trupei este chitaristul și solistul vocal Marin Balenovic.

Tot în 15 noiembrie, pe scena festivalului va urca Kyla Brox Band din Manchester, Anglia, formație care a câștigat anul acesta celebrul concurs European Blues Challenge care a avut loc în Insulele Azore. Solista formației, frumoasa Kyla Brox, este una dintre marile voci ale bluesului britanic și nu numai. De asemenea, instrumentistă, Kyla interpretează și la flaut. Liderul trupei este Danny Blomeley, chitaristul bass al formației. Kyla Brox Band vor prezenta la Cluj albume proprii care sunt foarte apreciate pe plan internațional.

Biletele pentru festival se pot cumpăra de pe site-ul www.ambilet.ro. Prețul unui bilet de o zi este 69 de lei până în  1 noiembrie, iar după până în ziua festivalului vor costa 89 lei. În ziua concertului, biletele se vor putea achiziționa și de la intrare.

Ediția din acest an a Cluj Blues Fest este powered by compania NTT DATA Romania.

Comentarii Facebook