Boc isi face manichiura la un salon de fite din Bucuresti


Premierul Emil Boc este clientul fidel al unui salon de fite din capitala, unde lunar se tunde si isi face manichiura. Angajatii salonului nu au de ce sa se planga, seful Guvernului lasa bacsisuri grase.

Vogue Beauty Center, situat in capitala in Piata Lahovari, este salonul unde se duc mai toate vedetele, pentru ca se afla in zona centrala, informeaza reporterii Libertatea.

Se pare ca salonul este si preferatul "portocaliilor", pentru ca acolo se duc si Elena Basescu si Monica Iacob Ridzi, dar clientul cel mai de soi este fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

"Vine de ani buni la noi sa se tunda si sa isi faca manichiura. Cel mai des ajunge noaptea. De multe ori chiar suntem sunati de angajatii dansului, sa nu inchidem salonul cand se termina programul si sa il asteptam, pentru ca e prins cu sedintele de la Guvern", a povestit unul dintre angajatii salonului, pentru sursa citata.

O sedinta la salonul de infrumusetare il costa pe Emil Boc 150 de lei, dar in acesi bani este inclus si un bacsis serios, pentru ca in realitatea tunsul si manichiura costa fiecare cate 40 de lei.

 

Foto: Libertatea

Comentarii Facebook