Martisoarele placate cu aur, fite de 1 Martie


Martisoarele placate cu aur, ultima fita in materie, au aparut deja pe strazile Clujului. Un astfel de cadou de 1 Martie costa intre 25 si 30 de lei.



Martisoarele placate cu aur au diverse forme si dimensiuni. "Avem pentru toate gusturile, de la inimioara, potcoava, si ghiocei placati cu aur. Au fost deja oameni care au cumparat pentru ca este ceva inedit si preturile nu sunt exorbitante. Mai sunt cateva zile pana la 1 Martie si oamenii vin si cumpara, chiar daca unii zic ca e criza", a spus Maria, care vinde astfel de martisoare langa Tribunalul Cluj.



Astfel de cadouri sunt puse in vanzare si in alte parti din oras, in zona centrala (n.r. langa ex. Libraria Universitatii). Martisoarele sunt confectionate de ani de zile de o firma din Bucuresti, care a realizat profituri frumoase de pe urma acestora.

Sunt si cadouri pentru cei mai putini pretentiosi. Acestea sunt realizate de artisti plastici din Cluj, care profita de moment si fac un ban de pe urma acestei sarbatori. Preturile difera in functie de modul in care sunt realizate martisoarele, dar nu trec de 10 lei.

Comentarii Facebook