Miercuri 24 Aprilie

Blonda cu BMW de la Cluj a dansat pentru Enrique Iglesias, Britney Spears și Jennifer Lopez

 

Yannina Oltean, blonda cu BMW -ul Z4, care a provocat un accident de circulație pe strada Moților din Cluj-Napoca, este o fostă gimnastă, care a devenit dansatoare și fotomodel. 

 

Yannina Oltean a fost în 2002 în India, unde a dansat în spectacolele unor vedete precum Britney Spears, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez și Backstreet Boys. Ardeleanca a fost însoțită de Gina Pătrașcu.

 

Accident pe Moților! O șoferiță beată a fugit cu un BMW Z4 de Poliție și a lovit un TAXI - VIDEO / UPDATE: Sunt 4 răniți

 

Cele două au apărut și în spectacolul ”Mr. International”, din juriul caruia a facut parte si gimnasta Gina Gogean. Gina și Yannina au renunțat la gimnastică pentru fitness, Yannina câștigând, în 2001, titlul mondial la proba de rutină. 

 

Blonda din BMW către Poliție, cerând ÎNDURARE: Promit că nu voi mai CONDUCE - VIDEO

 

Gina și Yannina au fost remarcate atunci de organizatorul indian al concursului, care le-a chemat și pentru concertele din toamnă ale unor artiști precum Enrique Iglesias, Britney Spears și Jennifer Lopez.

 

Cele două l-au cunoscut și personal pe Enrique Iglesias la sala de fitness de la Hotelul Marriott, înainte de contractul din India. ”Enrique a venit la aparate. A lucrat exact cât se recomandă, adica 30-40 de minute. Mai mult pectorali. Se uita la noi când ne antrenam si cred ca îi placea”, declara Gina Patrascan presei. 

 

Yannina a povestit că starul a fost însoțit de doi bodyguarzi chiar și în sala de sport. Enrique a fost însoțit și de actrița Nicole Kidman. ”Este foarte, foarte slabuță. Dar a lucrat cam toate grupele musculare în timpul exercițiilor?”, a spus atunci Yannina, conform evz.ro.

 

Blonda cu BMW Z4 care a fugit de Poliție este foarte frumoasă și plină de bani - FOTO

Comentarii Facebook