Duminica 9 Mai

Clujenii se ”bat” pe biletele la Lord Of The Dance. Trei categorii de bilete au fost epuizate (P)Clujenii sunt nerăbdători pentru a vedea cel mai bun show de dans din lume, Lord of The Dance, creat de însuși Michael Flatley, care ajunge pe 12 Martie 2014 la Cluj-Napoca în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania, iar drept dovadă stă rapiditatea cu care au fost epuizate trei categorii de bilete.

Cel supranumit „show-time extravaganza” va face din nou o oprire în Inima Transilvaniei mai precis la Sala Sporturilor Horia Demian.

Clujenii se pregătesc pentru spectacolul ce va ajunge în mai puțin de două săptămâni pe scena viitoarei Capitale Europene a Tineretului 2015 și au epuizat deja 3 categorii de bilete (cele cu 350 de lei, 150 de lei și 100 de lei)”, anunță organizatorii.

 

Totuși, cei care sunt încă interesați de bilete pentru cel mai bun show de dans din lume sunt așteptați să acceseze site-ul http://lordofthedance.ro unde pot găsi cele mai noi informații referitoare la evenimentul de pe 12 Martie 2014.

Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii puse în pași de dans de însuși Michael Flatley vor demonstra pentru a doua oară la Cluj-Napoca de ce își merită titulatura de „cel mai bun spectacol de dans din lume”. De asemenea, istoria de peste 7 ani de succes de pe scena dansului, succes care s-a și menținut în toți acești ani, demonstrează pasiunea și determinarea creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.

Spectacolul Lord of The Dance va avea loc în data de 12 martie, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor Horia Demian, începând cu ora 20.00.

Comentarii Facebook