Biletul găsit de o șoferiță pe parbrizul mașinii după o manevră în trafic. A sesizat o problemă fără ”a crea tensiuni sau a jigni pe cineva” - FOTO


Uimitor este bilețelul pe care o șoferiță din România l-a găsit în parbrizul mașinii sale! Femeia a fost uluită când a văzut ce scria pe el. Dar surpriza nu s-a oprit aici, deoarece bilețelul era însoțit de un cadou special.

Nu este de mirare că în România femeile sunt adesea criticate pentru modul în care conduc. Fie că este vorba de abilitățile lor de șofer, fie de modul în care parchează, românii găsesc întotdeauna ceva de spus despre femeile șoferițe. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul unei tinere care a găsit un bilețel pe parbrizul mașinii sale. Desigur, nu era o declarație de dragoste, dar modul în care i-a fost lăsat acolo a lăsat-o pe șoferiță cu gura căscată.

Atunci când s-a apropiat de mașină, femeia a avut parte de o surpriză neașteptată. Pe parbriz, un alt participant la trafic îi lăsase un bilețel cu totul special. Mesajul era sincer, dar și amuzant. Ce scria pe acel bilețel?

Concret, celălalt șofer îi spunea: "Ești frumoasă, dar parchezi urât". Cu toate acestea, gestul nu s-a oprit aici. În încercarea de a nu o jigni pe șoferiță, individul a lăsat și un buchet de trandafiri roșii pe capota mașinii.

Chiar dacă mesajul critica abilitățile ei de șofer, tânăra s-a amuzat și a luat cu plăcere buchetul de flori.

Întreaga poveste a fost făcută publică pe Facebook. Contrar așteptărilor, incidentul a fost primit cu simpatie de către majoritatea internauților. Se pare că aceștia au apreciat tonul pozitiv și originalitatea modului în care s-a atras atenția asupra unei probleme comune în marile orașe: lipsa locurilor de parcare.

"Este o modalitate amuzantă și neconvențională de a semnala o problemă, fără a crea tensiuni sau a jigni pe cineva", a spus unul dintre utilizatorii de Facebook.

biletel-interior.jpeg

Comentarii Facebook