"CIRCUS on the Dance Floor"- Spectacol aniversar 10 ani Boemdance

Transilvania Dance Centre (T-Dance) invita pasionatii de dans, sa participe la un eveniment exceptional: Spectacolul Aniversar Boemdance: "CIRCUS on the Dance Floor", care va avea loc Duminica 17 Iunie, ora 18:00, la Opera Maghiara Cluj-Napoca.

In cadrul acestui eveniment important, care marcheaza 10 ani de existenta Boemdance, dansatorii vor incanta sufletul si privirile spectatorilor, cu multitudinea costumelor frumos colorate si cu dansurile prezentate in premiera, intr-o locatie perfecta si o atmosfera tipica lumii circului.

Rezultatul muncii unui semestru, se va concretiza intr-un spectacol minunat, prin intermediul caruia peste 200 de cursanti vor demonstra prietenilor, parintilor si tuturor celor indragostiti de lumea fascinanta a dansului, pasiunea si daruirea lor pentru aceasta arta. Iar, pentru a incanta si mai mult audienta, o echipa profesionista de jongleuri se va alatura talentatilor dansatori.
Va fi cu siguranta un spectacol inedit, o explozie de culoare si veselie.

Intrare: Pret 10 RON /bilet, biletele pot fi cumparate in avans, de la sediul Transilvania Dance Centre (Magazin Central etaj 3, Cluj-Napoca, Str. Regele Ferdinand nr. 22 – 26   0753-832.623; 0757-111001 contact@tdance.ro, www.tdance.ro, facebook.com/Transilvania_Dance_Centre), sau in ziua desfasurarii evenimentului,  din cadrul Operei Maghiare.

Comentarii Facebook