Sambata 26 Octombrie

Bianca Drăgușanu, fără obligații: A dansat fără prejudecăți în club de fitze, într-o rochie transparentă ce a stârnit imaginația audienței masculine VIDEO


Rochia transparentă a Biancă Drăgușanu a stârnit imaginația audienței masculine în club

Bianca Drăgușanu nu pare deloc afectată de despărțirea de Gabi Bădălău. De fapt, părcă vrea să le arate tuturor că radiază de fericire de când fostul ei partener, alături de care a fost timp de patru ani, a ales un alt drum. Fosta prezentatoare TV a început să frecventeze tot mai des cluburile de lux, unde face senzație de fiecare dată.

Așa că Bianca a fost din nou în centrul atenției, oferind un spectacol de neuitat. Rochia ei transparentă a lăsat audiența masculină din club cu gura căscată. Bianca este de aproape două săptămâni o femeie liberă, după despărțirea de Gabi Bădălău, așa că acum face furori împreună cu prietenele în cluburi. 

 Atmosfera din club a fost de senzație, iar vedeta și-a făcut în cele din urmă numărul. În primele ore, s-a distrat cu prietena ei și alte fete. Bianca a băut doar apă plată, evitând alcoolul. Atmosfera s-a încins rapid, iar Bianca a oferit un moment incendiar când s-a așezat la masă, dezvăluind picioarele lungi și atrăgătoare. Bărbații din jur au fost fascinați.

bianca dragusanu asezata.jpg

Nu a durat mult până când Bianca s-a ridicat și a început să danseze. Mișcările ei senzuale au tăiat respirația audienței, iar spectacolul a continuat într-o atmosferă tot mai fierbinte. Fetele, conduse de Bianca, au râs și s-au distrat pe cinste. La finalul serii, Bianca și prietena ei s-au pregătit să plece, dar s-au răzgândit și au mai stat la povești cu niște cunoscuți.

bianca dragusanu dansand.jpg



Comentarii Facebook