Sambata 26 Octombrie

Irinel Columbeanu, reuniune „secretă” cu fiica lui, Irina, la Cluj. Un om de afaceri foarte cunoscut îi găzduiește la Cluj timp de o săptămână


Irinel Columbeanu și fiica sa Irina, o săptămână împreună într-un loc special: la Cluj

Fiica lui Irinel Columbeanu, Irina, a revenit în România pentru prima oară din 2018, când s-a mutat în America. Această întoarcere pe plaiurile natale a adus schimbări de ultim moment în planurile tatălui și fiicei. Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri de la Izvorani, a așteptat-o cu lacrimi în ochi la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. După reuniunea emoționantă, cei doi au părăsit capitala în mare secret.

Cei doi vor petrece o săptămână la Cluj, găzduiți de nașul de cununie al lui Irinel Columbeanu, Matei Miko

Pentru a petrece timpul împreună, Irinel a decis să plece pentru o săptămână din azilul din Ghermănești. Destinația aleasă a fost Clujul, unde au fost primiți cu brațele deschise de Matei Miko, nașul de la cununia cu Monica Gabor, un cunoscut om de afaceri și organizator de evenimente cultarale, printre care și Balul Operei. 

"Suntem la Cluj. Vom sta la nașul meu toată săptămâna. Apoi Irina se va întoarce în America", a declarat Irinel Columbeanu. Chiar dacă Irinel a avut ocazia să-și vadă fiica și anul trecut, înainte de a se muta în azil, când a fost în America, fostul soț al Monicăi Gabor este încântat de cât de mult s-a schimbat Irina de la plecarea sa din România.

Această săptămână petrecută împreună la Cluj le oferă ocazia să recupereze timpul pierdut și să se bucure de prezența reciprocă, departe de ochii curioșilor.

Comentarii Facebook