Sambata 26 Octombrie

Smiley, întristat de momentul tensionat de la concertul Coldplay: „M-au trecut toate transpirațiile, m-a durut sufletul”


La o zi după momentul tensionat de la primul concert Coldplay din București, care l-a avut în prim plan pe cântărețul Babasha, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, Smiley, a venit cu precizări importante despre incident.

Acesta a spus că într-o societate civilizată, dreptul la opinie și dreptul la exprimare liberă nu sunt huiduite sau blamate. Cu toate că părerile nu sunt identice, nu trebuie aruncat cu pietre unii în alții. Indiferent dacă nu ești de acord cu ceea ce se întâmplă sau dacă îți place sau nu muzica. 

,,Cum să huidui un artist la care ai plătit bilet? Ești nebun? I-a plăcut omului să facă treaba asta și tu îl huidui. Cum să faci așa ceva? Ce societate sănătoasă face așa ceva?” a comentat pe marginea subiectului Smiley.

Acesta a continuat prin a spune că trupa Coldplay au avut turnee multe și lungi prin lume, însă este sigur că niciodată nu li s-a întâmplat așa ceva. Mai ales că artistul adus pe șcenă se află în topurile muzicii din România.

,,Te gândești că oamenii asta ascultă, asta le place, nu te gândești că oamenii, fix cei care vin pe stadion, nu ascultă asta. Sigur nu s-au așteptat. Eram la 10 metri de scenă în timpul acelui moment, îmi venea să mă cuibăresc. Eu m-am pus în locul oamenilor de pe scenă, în locul lui Babasha. Să ai șansa să faci asta și să nu faci asta, nu ai cum. Ei au vrut să facă un moment frumos, doar au cântat o piesă. Cum te simți ca artist când faci ceva din suflet, liber, care îi va bucura pe români? M-au trecut toate transpirațiile, m-a durut sufletul,” a mai precizat artistul.


Comentarii Facebook