AVATAR - a sasea saptamana in fruntea Box Office-ului

Filmul lui James Cameron si-a pastrat si dupa week-endul incheiat prima pozitie in Box office, atat in SUA cat si la nivel mondial.

 

Doar in SUA incasarile saptamanale au ajuns la 36 milioane USD (553 milioane USD de la lansare). La nivel mondial, Avatar a incasat aproape 1 700 000 USD si este deocamdata pe al doilea loc, dupa Titanic, care a adus casei de productie 1 835 000 USD.

 

Pe locul al doilea in box office-ul saptamanii se afla un film abia lansat , LEGION , cu remarcabila suma de 18,2 milioane USD incasari.

Denzel Washington si filmul apocaliptic "The Book of Eli" , care saptamana trecuta a fost aproape de a intrece AVATAR in clasamentul saptamanal a coborat acum pe locul al treilea. O alta productie mult mediatizata, "The Tooth Fairy", a ocupat abia locul 4, cu 14.5 milioane USD incasari.

 

Avatar-ul lui James Cameron are in a sasea saptamana incasari de 73% fata de saptamana lansarii, dovedind o neobisnuita rezistenta in preferintele spectatorilor. Ultimul film care a rezistat 6 saptamani in fruntea box -office-ului american a fost Titanic.

Comparand formidabilele incasari ale Avatar cu cele ale liderului Titanic trebuie sa nu uitam totusi ca pretul unui bilet la Avatar a fost semnificativ mai ridicat decat cel al unui bilet la Titanic, povestea de pe planeta Pandora fiind unul din primele filme 3D.

 

Saptamana viitoare au premiera doua filme noi , "The Edge of Darkness", cu Mel Gibson si comedia romantica "When in Rome", dar specialistii considera ca nici unul din aceste filme nu va reusi sa intrerupa suprematia Avatar in clasamente.

 

Comentarii Facebook