Brad Pitt si Angelia Jolie si-au impartit averea. Fiecare ia 205 milioane de dolari

Brad Pitt si Angelina Jolie se despart. Cele doua staruri au cazut de acord sa isi imparta averea in mod egal, fiecare urmand sa plece cu 205 milioane de dolari.

 

Hartiile, se pare, ca au fost semnate in acest week-end si pe langa avere, cel mai puternic cuplu de la Hollywood a impartit si custodia celor 6 copii, care vor locui cu mama lor, informeaza reporterii publicatiei "News of the World".

Vestile despre despartire vin dupa luni in care s-a speculat ca Brad Pitt si Angelina Jolie, care nu sunt casatoriti legal, vor sa mearga pe drumuri separate.

Cei doi au vizitat la inceputul lunii decembrie o firma de avocatura din Los Angeles pentru a discuta modul in care urmeaza sa fie impartita averea si custodia copiilor. Publicatia "National Enquirer" a scris un articol despre cuplul "Brangelina", potrivit caruia relatia celor doi s-a destramat definitiv la inceputul acestei luni, cand s-au certat urat intr-un restaurant din New York.

Potrivit publicatiei "News of the World", "documentul a fost semnat la inceputul lunii ianuarie. Atat Brad cat si Angelina l-au semnat. Contractul a fost facut special pentru cei doi si seamana cu un acord pre-nuptial, deoarece Brad si Angelina nu sunt casatoriti".

Cei doi s-au indragostit in 2004, in timpul filmarilor pentru "Mr. and Mrs. Smith" si au trei copii adoptati, Maddox, de 8 ani, Pax, de 6, si Zahara, de 5, si alti trei copii biologici, Shiloh, de trei ani, si doi gemeni de 17 luni, Knox si Vivienne.

 

Amandoi au experinte in ceea ce priveste divorturile din lumea buna a Hollywood -ului.

 

Brad s-a separat de starul serialului "Friends", Jennifer Aniston, dupa o casnicie de patru ani si jumatate. Ea este acum implicata intr-o relatie cu acyorul scotian, Gerard Butler, cu care a fost fotografiata la teledonul pentru victimele din Haiti, de vineri.

Inainte de Aniston, Brad Pitt a fost logodit cu actrita Gwyneth Paltrow.

De asemenea, Angelina Jolie a divortat de doua ori, prima data dupa o casnicie cu Johnny Lee Miller, in 1999, si a doua oara de actorul Billy Bob Thornton, in 2003.

Cuplul "Brangelina" are proprietati in Franta, California si New Orleans si o avere estimata la 500 de milioane de dolari.

Comentarii Facebook