Audiențe Transilvania LIVE și LOOK TV foarte mici în septembrie și octombrie! Paszkany nu găsește rețeta de succes

 

Televiziunile patronate de Arpad Paszkany, Transilvania LIVE și Transilvania Look (din octombrie LOOK TV), nu fac deloc concurență televiziunilor naționale, fiind la coada audiențelor. 

 

Pagina de media a prezentat audiențele naționale pe lunile septembrie și octombrie (VEZI în partea de jos a paginii audiențele pe iulie și august).

 

În ceea ce privește audiența în prime time, în luna septembrie, între orele 19.00 și 23.00, televiziunea de știri Transilvania Live a avut o medie de 1.000 de telespectatori pe minut, iar Transilvania Look a fost urmărită în fiecare minut tot de 1.000 de persoane. Ambele televiziuni au avut rating 0.0, fiind pe locul 57, respectiv 58 în clasamentul național.

 

În luna august, lucrurile au stat la fel de prost pentru noul Look TV, cu o medie de 1.000 de tepespectatori de minute, în timp ce Transilvania LIVE a strâns în prime time, între orele 19.00 - 23.00, 2.000 de oameni în fața ecranului pe minut, iar ratingul a fost 0.0.

 

În ceea ce privește ratingul pe întreaga zi, cele două televiziuni sunt pe locurile 57, Transilvania LIVE, și 58, Transilvania LOOK, în septembrie, iar în octombrie fiecare au avansat câte o poziție, televiziunea de știri fiind pe 56, iar cea generalistă pe 57.

 

Topul național, în luna septembrie, în prime time este dominat de Pro TV, cu 644.000 de telespectatori pe minut (6.1 puncte de rating), locul doi este ocupat de Antena 1, cu 499.000 de telespectatori pe minut (4.8 puncte de rating), iar pe trei este Antena 3, cu 364 de mii de telespectatori pe minut (3.5 puncte de rating). În luna octombrie, primele două poziții se mențin neschimbate,dar Kanal D a întrecut Antena 3..

 

În privința audiențelor pe întreaga zi, Pro TV este pe primul loc, Antena 1 este pe locul secund, iar Antena 3 ocupa poziția a treia. 

 

 

 

 

 

VEZI AICI audiențele pe iulie și august.

Comentarii Facebook