Atac la adresa Loredanei Groza, din partea unui concurent la Vocea României

Un fost concurent al concursului Vocea României a lansat un atac dur la adresa Loredanei Groza, reprosându-i acesteia cî nu l-a ajutat.

Cântărețul Cristi Nistor s-a plâns de faptul că, deși cunoștea situația financiară precară cu care se confruntă, nu l-a ajutat.

"Ea stia dinainte care era situatia mea financiara, chiar din interviuri se poate vedea ca vorbeste despre viata mea, ce sunt eu, este cunoscatoare a situatiei mele, dar nu a intervenit in vreun fel.

Ea isi traieste viata asa cum stie mai bine. Ce dragut! Doamna profesoara,care ati facut piese dupa Vocea Romaniei cu vreo patru solisti barbati, ce nu erau in familia ei, dupa ce pe mine m-a adoptat pentru raiting?

Sunt doar curios ca a lansat piese cu Cornel de la Vunk, Carla s Dreams, Nadire, doar cu mine nu a scos nimic, Nu e treaba mea sa o contactez.

Eu sunt impacat cu viata, de asta nu sunt suparat pe Loredana, ea stie de ce a facut asta pana acum. Nu am nicio asteptare de la ea", a declarat Cristi Nistor, pentru cancan.ro.

Aceasta nu este prima dată când artistul își spune oful în public, el vorbind despre situația sa financiară și lipsa de susținere după ce a pierdut în finala concursului.

Comentarii Facebook