Sambata 26 Octombrie

Prezentatoarea de la PRO TV, clujeanca Roxana Hulpe, s-a căsătorit cu directorul festivalului UNTOLD-FOTO de la eveniment

Nuntă mare în „familia” PRO TV: prezentatoarea știrilor de dimineață din weekend, clujeanca Roxana Hulpe s-a căsătorit cu directorul UNTOLD Bogdan Rădulescu


Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu au făcut pasul cel mare și și-au unit destinele ieri, 1 iunie. Cei doi au avut cununia religioasă, marcând astfel oficializarea relației lor, întrucât cununia civilă avusese loc deja în urmă cu doi ani. Evenimentul a avut loc într-o atmosferă plină de emoție, Roxana fiind condusă la altar de către tatăl său. Ceremonia a fost una specială, fiind oficiată de mai mulți preoți, printre care s-au numărat un prieten de familie și chiar tatăl vedetei, care este și el preot.

Mireasa a strălucit într-o rochie albă, stil sirenă, care i-a pus în evidență silueta. Rochia avea umerii goi și un corset elegant, completată de o trenă impresionantă. Aceasta a fost purtată doar în prima parte a zilei, conform planului Roxanei, care anunțase anterior că trena va fi tăiată la petrecere pentru a-i permite să se bucure de eveniment fără restricții. „Voi avea și o trenă uriașă cu care nu pot să dansez, nu mă pot mișca. Va fi doar la cununia religioasă și la intrare. Apoi mamele noastre se vor ocupa să taie trena. Ele nu știu, dar află acum. Va fi un moment în cadrul nunții cu trena, care se va arunca”, a explicat Roxana Hulpe.

roxana hulpe 2.jpg


După ceremonia religioasă, invitații s-au îndreptat spre locul petrecerii, care a avut loc într-o sală de ceremonii deosebită, concepută sub forma unei cupole de circ.

roxana hulpe 3.png

Tema circurilor a fost aleasă de Bogdan, care este pasionat de acest domeniu. „Petrecerea a fost cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală. Petrecerea a avut loc într-un restaurant, care este în formă de circ, cupolă, e pe rotund, iar decorurile și toate cele vor fi de circ, cu tematică circ”, a povestit Roxana Hulpe.

La nuntă au fost prezente numeroase vedete și personalități din showbizul românesc. Printre cei invitați s-au numărat Cabral și Andreea Ibacka, care au avut rolul de nași. De asemenea, la eveniment au participat și alte nume cunoscute, precum Andreea Esca, Amalia Enache, Cătălin Măruță și Andra, chef Adi Hădean, și afaceristul Dragoș Anastasiu, cunoscut din emisiunea Arena Leilor. Atmosfera a fost animată de artiști de renume, precum Delia și Damian Drăghici, care au oferit momente de neuitat pentru toți cei prezenți. 


Comentarii Facebook