Anda Adam se victimizează după parcarea de toată JENA de la Cluj: ”Numai pe mine m-au amendat”


Anda Adam a fost amendată din nou la Cluj după ce a parcat neregulamentar. Vedeta a explicat incidentul pe contul ei de Instagram, vizibil iritată de ce i se întâmplă și deranjată de faptul că este criticată pentru faptele ei.

Anda Adam AMENDATĂ de Poliția Locală la Cluj, după ce și-a parcat BMW -ul cu nesimțire în intersecție

Vreau să menționez că nu am fost nici măcar o secundă pe trecerea de pietoni, am fost lângă acea trecere de pietoni, la un metru distanță. Într-adevăr eram aproape de trecerea de pietoni, dar nici măcar zece centimetri nu am călcat cu roata peste trecerea de pietoni. (…) Și o să revin și cu subiectul parcarea de la mall cu locul cu marcaj pentru handicap, ca să vedeți iarăși o situație în care mi se pare că lumea este foarte rea”, a scris vedeta într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Anda Adam, deranjată de modul în care o tratează clujenii: I-au arătat și semne obscene în trafic - FOTO

Anda Adam este extrem de supărată pentru că a primit amendă pentru trei minute de staționare neregulamentară „Și, da, am primit o amenda pentru că am stat acolo maxim trei minute, cu mașina lăsată pe avarii. Atât cât am putut să fug pe aceea bucată de trotuar, să o las pe Evelin în față cu rucsăcelul, să-i spun  și să mă reîntorc, pentru că nu avem voie să intrăm în școală datorită regulilor COVID. Ca atare, nu aveam cum să las mașina acolo prea mult timp, am avut doar zece metri dus, zece metri întors, dar am primit amendă. Cred că din toți cei pe care i-am văzut eu sunt singura care a primit amendă pentru că a oprit trei minute pe avarii în zona aceea. Nu-i nimic, o să-mi plătesc amenda, greșelile se plătesc, numai că aș vrea să nu mai văd astfel de răutăți la adresa mea”, a adăugat Anda Adam în aceași postare.

Aere de București? Anda Adam și-a parcat BMW -ul la VIVO Cluj FIX pe locul destinat persoanelor cu handicap - VIDEO

BMW-ul I8 atât de cunoscut al artistei, a devenit motiv de bârfă în tot orașul, mai ales după repetatele incidente în care vedeta a fost amendată. Mașina este „auto-cadoul” pe care și l-a făcut la împlinirea celor 40 de ani. Bolidul ar fi costat 150.000 de euro. Modelul colorat pe care îl are mașina, o face ușor de recunoscut în trafic. Bolidul a devenit cunoscut în rândul clujenilor atunci când, pe data de 28 ianuarie 2022, vedeta ar fi parcat BMW-ul pe locul destinat persoanelor cu handicap, în parcarea mall-ului Vivo Cluj. 





Comentarii Facebook