Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022. Ce vă așteaptă pe fiecare în săptămâna iubirii


Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - ”Săptămâna iubirii” 2022 a început și Valentine Day 2022 este aproape. Dacă vreți să știți la ce să vă așteptați, dacă că va cere în căsătorie, dacă trebuie să o chemi la întâlnire, atunci citiți mai jos sfaturile astrologilor. 

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Nu vă lăsați temerile sau ego-ul să vă împiedice să faceți mare pas. Pe lângă săptămâna Îndrăgostiților, perioada din luna aprilie poate face relația dvs. mai puternică și poate duce la trecerea în noi etape. Fii sincer și sincer cu partenerul tău și evită să faci promisiuni pe care nu le vei putea respecta. Există posibilitatea de a reveni la un partener din trecut. Fii precaut, deoarece s-ar putea ca lucrurile să nu meargă bine.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Taur (20 aprilie – 20 mai)

Scânteia pierdută în relație s-ar putea întoarce și chiar îți poate da sentimentul de a fi puternic conectat cu partenerul / partenera ta. Asigură-te că îi faci pe partenerii tăi să se simtă auziți. Cei singuri nu trebuie să-și piardă speranța, pentru că, dacă nu în săptămâna Îndrăgostiților, își vor găsi parteneri romantici până la sfârșitul acestui an. Poate exista o reconciliere cu un fost partener, dar trebuie să faci primul pas. S-ar putea să te implici romantic cu o persoană cu care ai o relație profesională sau cu care locuiești în apropiere.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Păstrează-ți încrederea în partenerul tău, fii afectuos cu el și acordă-i șansa de a te înțelege mai bine. În timp ce comunicarea greșită poate fi confruntată, faceți eforturi de a fi mai apropiați. Rezolvați neînțelegerile și amintiți-vă ce este important. Prezența anumitor foști parteneri poate provoca haos în relația ta actuală.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Rac (21 iunie – 22 iulie)

S-ar putea să găsești relația pe care ai căutat-o ​​mereu. În plus, s-ar putea să experimentați o iubire nouă și să vă faceți multe amintiri cu cineva special. Este foarte favorabil pentru tine și partenerul tău să vă dezvoltați relația, cum ar fi spre căsătorie. Încearcă să fii mai deschis la sugestiile și opiniile partenerului tău, mai degrabă decât să se ajungă la certuri din cauza lor.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - eu (23 iulie – 22 august)

Nu ezitați să faceți pașii necesari pentru a vă dezvolta viața amoroasă. Vă așteaptă acolo o legătură mai puternică și o relație mai lungă. Veți fi binecuvântat cu momente calme în căsnicia sau relațiile voastre. Poate fi un moment bun pentru a-ți mări familia și pentru a le prezenta pe cei dragi partenerului tău.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunțați la furie și la neînțelegeri. Comunicarea constantă și claritatea cu partenerul tău te vor răsplăti cu o viață amoroasă bine legată. Respectul reciproc și sensibilitatea față de preocupările și convingerile partenerului dvs. trebuie să fie asigurate. Pentru cei care încă caută, s-ar putea să intre în curând într-o relație.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu ezita și expune-ți sentimentele adevărate față de cei apropiați. Celibatarii vor avea mai mult noroc în găsirea iubirii, iar sentimentele vor fi reciproce. Trebuie să ai susținere și încredere față de partenerul tău. Trebuie să aveți încredere și să petreceți timp de calitate alături de partenerul vostru pentru a stabili o conexiune mai profundă.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Stabilește-ți prioritățile și nu te mulțumi cu orice, pentru că este mai bine decât nimic. S-ar putea să ai șanse mari la o iubire ca în povești, cu condiția să fii hotărât și să nu fii disperat. Pentru cei care au relații preexistente, s-ar putea să nu fie calea cea mai simplă de urmat, dar a rămâne calm și calm, indiferent de dificultăți, poate permite o mai mare intimitate între tine și partenerul tău.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Multe momente mult așteptate îți pot bate în sfârșit la ușă. Sprijinul partenerului dvs. vă va permite să profitați de noi căi în viața amoroasă. Răspunde cu încredere și răbdare la atenția pe care o primești. Nu te lăsa prins în gândurile tale. Partenerul tău va aprecia puțin spațiu și înțelegere din partea ta.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) 

Cei singuri trebuie să aibă mai multă răbdare. Nu stați să analizați prea mult. Evitați argumentele, deoarece partenerul dvs. poate să nu răspundă bine nici măcar la cele mai mici argumente. Cu încredere, împreună puteți rezolva greșelile și problemele din trecut.

Zodiacul Săptămânii Îndrăgostiților 2022 - Pești (19 februarie – 20 martie)

Evitați să vă direcționați furia inutilă către partenerul dvs. și nu vă țineți de probleme mărunte cauzate de diferențele de opinii. Doar o conversație simplă și sinceră poate duce la îmbunătățirea relației tale. Lăsând divergențele deoparte, bucurați-vă de compania lor.

Comentarii Facebook