Otilia Bilionera are probleme grave de sănătate: „Am văzut moartea cu ochii”. Ce a pățit concurenta Survivor


Survivor România este emisiunea care adună mii de spectatori români în fața ecranelor. Există totuși lucruri care nu se văd dincolo de micile ecrane, concurenții trăiesc într-un mediu foarte dur și sunt nevoiți să se descurce fără comoditățile cu care s-au deprins în viața de zi cu zi. 

Din cauza condițiilor dure, concurenții care au probleme de sănătate nu pot participa la concurs. Pentru că nu au un acoperiș care să-i ferească de ploaie, multora le este greu să facă față frigului și umidității.

Copleșită de situație, Otilia Bilionera a început să plângă: „Când treci prin ce-am trecut eu, normal că te panichezi. Am văzut moartea cu ochii. M-au salvat doctorii din Turcia la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen. Mă panichez. Lasă-mă să mă panichez, dacă nu îți pasă, asta e. Treaba ta! Noi suntem fete, avem ovare, suntem mai sensibile le chestia asta”, i-a spus Otilia lui CRBl, în câmpul Faimoșilor.

Vedeta a mai zis că se simte singură și îi este dor de casă. Pare firesc, luând în vedere că viața în sălbăticie nu este o provocare peste care poate trece oricine.

Mă simt singură aici, mi-e dor de casă, de familie, de prietenii mei, de oameni cărora le pasă. Aici nu ai cu cine să vorbești, toți sunt detașați, individualiști. E greu, simt nevoia să am pe cineva aproape de mine, dacă am o problemă să mă ajute. Aici, dacă spui că ai o problemă, gata, ești la Survivor, trebuie să reziști”, a mai spus frumoasa artistă.

Comentarii Facebook