Anda Adam, deranjată de modul în care o tratează clujenii: I-au arătat și semne obscene în trafic - FOTO


Anda Adam s-a mutat la Cluj, unde va deschide un club alături de logodnicul ei milionar. În cele câteva săptămâni de când este în Cluj-Napoca a avut deja câteva ”întâlniri” cu corectitudinea clujeană.

Anda Adam, explicație pentru amenda primită de Poliția Locală Cluj - „Lumea este foarte rea”

Anda Adam și-a parcat BMW -ul unic în România pe locul destinat celor cu dizabiltăți

Anda Adam a parcat pe locul de handicat de la VIVO Cluj, aproape de intrarea care duce la sala de sport. Vedeta merge acolo regulat pentru a se întreține în formă cât mai bună.

 

Cititorii Știri de Cluj au taxat-o rapid și Anda Adam a fost criticată pentru modul în care a parcat la VIVO Cluj.

Aere de București? Anda Adam și-a parcat BMW -ul la VIVO Cluj FIX pe locul destinat persoanelor cu handicap - VIDEO

Poliția locală a luat-o în colimator luni, 7 februarie, pentru o parcare în Mărăști, pe strada Henri Barbuse, direct în intersecție. Artista a primit o amendă de 290 de lei și a spus că și-a lăsat copilul la școală. 

Anda Adam a parcat în intersecție și a spus că și-a dus copilul la școală

Apropiații vedetei spun că aceasta este nemulțumită de modul în care au primit-o clujenii. ”Pentru că aici nu prea sunt vedete se aștepta la o primire mai bună. Este supărată de jigniri și de lipsa de înțelegere. Da, ea merge mai tare cu BMW -ul. Au fost oameni care i-au arătat semne obscene pe stradă. Așa ceva nu a pățit în București”, a spus un apropiat de-al Andei Adam. 

Anda Adam și logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, vor deschide la Cluj-Napoca un club în Campusul Observator, pe strada Republicii, unde a funcționat clubul PHI 18. 

Anda Adam AMENDATĂ de Poliția Locală la Cluj, după ce și-a parcat BMW -ul cu nesimțire în intersecție

Comentarii Facebook