Credeați că au dispărut zăpezile de altădată? La Șuior ninge ca în basme de câteva zile. Schiorii au parte de priveliști de poveste- Video

Daca vreti sa mai gasiti zapezile copilariei, trebuie doar sa va urcati in masina si la mai putin de trei ore de Cluj-Napoca, in Maramures, la Suior, veti gasi in aceste zile neaua de poveste. 

Imediat ce treci de Baia Sprie, incepi sa observi cum stratul de zapada de pe marginea drumului este din ce in ce mai mare, iar cand te apropii de Suior, deja totul in jur este alb. De cateva zile, zapada nu continua sa se astearna, asa ca partiile sunt acoperite mai ales cu zapada naturala, adica exact cea care le place cel mai mult schirilor, si, mai ales, snowborderilor. 

suior 2.jpeg


suior 3.jpeg


suior 4.jpeg


 suior 5.jpeg

Cu temperaturi perfecte de iarna cuprinse intre -1 si -2 grade Celsius, iubitorii de partie pot sta practic toata ziua sa se bucure de zapada, fara sa inghete.

La Suior, insa, poti sa te distrezi si daca nu ai deprins inca tainele schiurilor. Cu 30 de lei, poti sa sari o ora pe o trambulina cu aterizare Bigairbag sau sa faci snow - tubing. Daca nu l-ati incercat pana acum, trebuie neaparat sa mergeti cu copiii, pentru ca este o distractie pe cinste .  Snow- tubing-ul a aparut in America si este o barcuta (ca un colac) gonflabila, folosita pe o pista amenajata cu flancuri ridicate la curbe. 

Tarifele 2021-2022 Pârtia Șuior

Tarifele pe partia Suior sunt gandite in asa fel incat sa va puteti gestiona cu usurinta bugetul. Fie va cumparati 5 urcari cu 60 de lei pentru un adult si 45 lei pentru copil (in week-end 75 de lei, respectiv 55 lei), fie va luati urcari nelimitate pe o zi cu cu 120 lei pentru adult si 85 de lei pentru copil (in week-end 160 de lei, repectiv 110 lei). Mai jos gasiti toate variantele de tarif, in asa fel incat sa va incadrati cat mai bine in suma pe care ati stabilit sa o cheltuiti. 

tarife schipass suior.jpg Si daca vreti o pauza, va recomandam sa nu ocoliti restaurantele celor de la Suior. Veti fi serviti de niste chelneri foarte amabili (Camelia si Adi o sa va cucereasca) si veti avea parte de o mancare exceptionala cu portii uriase, fie ca va place ciolanul, gulasul sau pestele fiert in sos de smantana. 

Comentarii Facebook