Miercuri 24 Aprilie

Trei zodii de femei care frâng inimi. Știu ce vor și ce pot, dacă nu mai intri în planurile lor te vor lăsa „cu ochii în soare”


Adesea credem că femeile sunt cele care suferă cel mai mult în relații. Femeile se implică cu toată inima și de aceea pot suferi mai ușor. Însă, zodiile despre care vorbim astăzi sparg aceste tipare. Astrele nu mint, există femei care îți pot frânge inima într-o secundă. Acești nativi ai zodiacului văd mai presus de orice propriile interese.

Ți s-a întâmplat să ai mai multe relații, pe care le-ai încheiat ușor? Ei bine, există șansa să te regăsești în topul acestor femei fatale, femei care frâng inimi, care își doresc multe lucruri și nu sunt pregătite să stea cu un bărbat pentru mai puțin. Bărbații ar trebui să fie foarte atenți cu ele, lucrurile se pot schimba instant. 

Scorpion

În general, femeile din zodia Scorpion nu se pot rezuma la un singur partener. Vor să fie împlinite din toate punctele de vedere, așa că le e greu să aparțină unui singur bărbat. Ai grijă cu ele, s-ar putea să îți frângă inima fix când te aștepți mai puțin. Mai mult decât atât, acești nativi se îndrăgostesc foarte ușor. Dacă ai avut impresia că s-a îndrăgostit rapid de tine, trebuie să iei în calcul că s-ar putea să se îndrăgostească la fel de rapid și de un alt bărbat.

Vărsător

Femeile din această zodie sunt cât se poate de dificile. Atunci când te gândești să intri într-o relație cu ele, trebuie să fii foarte sigur pe tine. Nu le vei înțelege mereu și poate că îți vor da bătăi de cap cu preferințele lor. Trebuie să fii cât se poate de calm și să încerci să le înțelegi, dacă vrei ca relația voastră amoroasă să meargă. Ei bine, s-ar putea să fii nevoit să te pui pe tine pe locul doi mai mereu, doar pentru a-i fi bine ei.

 Balanță

E posibil ca femeile din zodia Balanță să te lase cu ochii în soare fix când te aștepți cel mai puțin. La fiecare ceartă, vor fi gata să te părăsească. Își vor găsi un alt partener într-un timp record și vei avea de suferit. Cu toate acestea, nu îți pierde speranța. Dragostea este poate cel mai frumos sentiment pe care îl poți trăi, indiferent de zodie, notează spynews.ro

Comentarii Facebook