Anamaria Prodan și-a uimit fanii cu ultima apariție în costum de baie! Mesaj cu subînțeles, transmis de impresară: „Mai bun ca fostul”


Anamaria Prodan și-a petrecut vacanța de 1 Mai în Grecia. Impresara nu a ezitat să distribuie fotografii în costumul de baie pe rețelele personale de socializare, alături de un mesaj cu subînțeles la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

Impresara sportivă a avut o apariție de senzație pe rețelele de socializare, reușind să genereze mii de reacții din partea fanilor ei. Anamaria Prodan s-a fotografiat în costum de baie, într-o vacanță de lux în Atena, Grecia. Pe lângă imaginea pe care a pus-o pentru ziua de 1 mai, Ziua Internațională a Muncii, vedeta a transmis și un mesaj subînțeles.

„Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să vă urez unu mai bun ca fostul”, a scris impresara la postare.

Mulți dintre fanii ei au rămas șocați că Anamaria Prodan arată atât de bine la vârsta de 50 de ani.

articol.jpg

După astfel de apariții, fanii se au reînceput să se întrebe dacă Anamaria Prodan are operații estetice. În urmă cu doi ani, în cadrul unei emisiuni TV, impresara a mărturisit că nu are intervenții chirurgicale la nivelul feței. Cu toate acestea, a recunoscut că are implanturi mamare.

„Nu am nicio intervenție la față pentru că îmi este foarte frică. Este o chestie de genă la noi în familie. Bunica mea la 80 de ani arăta ca un bebeluș la față, și mama a moștenit-o, și din fericire și eu pe ele. În afară de implanturile mamare nu am alte intervenții estetice”, declara vedeta pe atunci.

Comentarii Facebook