Miercuri 24 Aprilie

O vedetă din România își amână nunta pentru că au crescut ratele: Dacă vând apartamentul, iau numai jumătate pe el


Actrița Olga Bălan, care și-a găsit succesul în Italia, unde este iubită și apreciată, este nevoită să își amâne nunta din cauza ratelor tot mai mari. Viața s-a scumpit tare în peninsulă, așa că e nevoită să lucreze.

În iunie, eu și Dragoș (n.red. fotograful Dragoș Zaharia) plecăm în Italia, cu proiecte importante, de film și de muzică, ne întoarcem cam pe 15 septembrie, în România. Când avem de lucru, nu putem refuza.

Poate că, la anul, voi îmbrăca rochia de mireasă, încă nu suntem deciși unde vom face petrecerea, aici, sau în Italia. Suntem de 5 ani împreună, și tot zicem ba că ne luăm la anul, ba, anul următor. Acum suntem tare prinși cu treabă”, a spus ea, pentru Impact.ro.

Olga Balan a cumpărat cu 200.000 de euro un superb apartament la 36 de km de Roma.

”Cred că ajung la 70 de ani cu plătitul, până atunci cred că achit. Au crescut foarte mult ratele, de aceea nu vrem să renunțăm la niciun proiect bun. Mi-a crescut rata cu 300 de euro, acum, după pandemie, am de plătit lunar 1.000 de euro.

Chiriași nu vreau, nu am închiriat niciodată, nu este o lege prea bună în Italia. Acolo, dacă respectivii fac și copii nu mai ies din casa ta. Dar, Dumnezeu e sus, muncim, tot înainte!

Apartamentul e foarte frumos, intră soarele în casă, de dimineață până seară, e situat la 36 de km de Roma, într-un orășel frumos, care are și o parte istorică. Am dat pe el 200.000 de euro, foarte mult.

Recunosc, am greșit, l-am cumpărat în perioada de aur, ca să zic așa, când ne mergea bine financiar. Acum, e perioada de tinichea. Dacă e să-l vând, iau doar jumătate din preț. Dumnezeu așa o vrea, să mă aflu cu un picior în România, și cu altul în Italia. Se și spune: ”Schimbi locul, schimbi norocul!””, a mai spus actrița.

Totul s-a scumpit și în Italia. Pâinea spre exemplu a ajuns 2,5 euro, ”cam aproape un kilogram. Este însă mai bună, în comparație cu cea de România, mai gustoasă, știu cum să o prepare, sunt mai buni italienii, la rețetele culinare”.

În Italia, Olga Bălan lucrează ca profesoară de canto și de actorie. ”Stadiul muzicii românești, din păcate, nu e bun. Am ajuns varză, din punctul acesta de vedere.

Îmi plac artiștii vechi, care știu să cânte. Îmi plac Marcel Pavel, Luminița Anghel, Monica Anghel, care fac eforturi să reziste. Mă bucur că reușesc să meargă înainte, pentru că valorile nu mai există, destrăbălarea e pe primul loc. Iar dacă e cânți cu adevărat nu te ia nimeni în seamă. La școala de muzică încercăm să îi facem pe copii să înțeleagă care e muzica adevărată și să o ia pe un drum serios, să facă muzică bună, de calitate”.

Artista va scoate și un videoclip în curând, dar spune că preferă să aleagă locurile unde cântă, pentru că dacă nu îi face plăcere nu merită pentru orice sumă.

166021573_835722353675552_2983830252606738419_n.jpg

Comentarii Facebook