Afacerea „de vis” a unui bărbat de 25 de ani. Câștigă aproximativ 2000 de euro pe lună vânzându-și șosetele uzate online


Un tânăr de 25 de ani din Marea Britanie, a ajuns să câștige sume impresionante de bani, doar stând acasă și purtând șosete. Billy-Joe Gray a ajuns să își vândă în mediul online șosetele uzate, iar cererea este din ce în ce mai mare, astfel că lunar ajunge la suma de 1.600 de lire sterline (peste 1900 de euro) din această „afacere”. 

Povestea impresionantă a lui Billy-Joe Gray a început după ce și-a făcut împreună cu iubita lui un cont pe OnlyFans, astfel că în acest mod au aflat că există o piață pentru șosete uzate. Tânărul nu a stat pe gânduri și și-a încercat norocul, care a prins la publicul larg. Bărbatul vinde șosete uzate cu sume cuprinse între 10 și 30 de lire sterline perechea, având comenzi de până la 12 perechi pe săptămână, în bani fiind în jur de 360 de lire sterline, scrie spynews.ro.

Acesta a explicat că poartă șosetele zile întregi, iar apoi le trimite prin poștă în pungi cu fermoar.

Un clip în care Billy-Joe le arată urmăritorilor rutina sa de sport pentru a transpira cât mai mult pentru șosetele lui a strâns peste 80.000 de vizualizări pe TikTok, astfel că a devenit viral și în mediul online. 

Am început să fiu activ pe OnlyFans cu un an în urmă și prin OnlyFans primește cereri pentru articole de îmbrăcăminte, fie că sunt șosete, boxeri sau tricouri sport. Mulți băieți au fost interesați de asta, pentru că am un sprijin masiv din partea comunității LGBTQ+. Reprezintă publicul meu principal”, a povestit el.

șosete.jpeg

Comentarii Facebook