Noul trend în rândul vedetelor americane: Iubiții își beau sângele unul altuia. Megan Fox explică de ce fac asta


Un trend bizar devine popular în rândul vedetelor de la Hollywood. Controversata actriță Megan Fox și logodnicul acesteia, Machine Gun Kelly, împărtășesc un obicei ciudat, aceștia își beau sângele unul altuia, în semn de iubire.

Cei doi formează un cuplu din primăvara anului 2020, iar pe 11 ianuarie 2022 s-au logodit. În cadrul unui interviu, Megan Fox a dezvăluit că ea și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia, în semn de iubire. Cu toate astea, actrița a ținut să precizeze că acest obicei se realizează doar atunci când fac ritualuri împreună, scrie spynews.ro.

E vorba de câteva picături, dar da, consumăm sângele celuilalt ocazional, doar în scopuri ritualice. Este controlat, ceva de genul: «Hai să punem câteva picături de sânge și să le bem». El este mult mai dezordonat, agitat și haotic. Este dispus să-și taie pieptul cu cioburi și să spună: «Ia-mi sufletul». Nu s-a întâmplat exact așa, dar o versiune similară s-a petrecut de mai multe ori”, a explicat actrița.

Trendul prin care îndrăgostiții își beau sângele unul altuia a pornit de la Angelina Jolie și cel de-al doilea soț al ei, Billy Bob Thornton.

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit la începutul anului, după doi ani de relație. Povestea lor de dragoste a stârnit multe controverse. Artistul, în vârstă de 32 de ani, poartă la gât un colier cu sângele lui logodnicei sale.


Comentarii Facebook