Vineri 27 Ianuarie

Adele ar urma să joace în primul său rol într-un film la Hollywood

 

Cântăreața britanică Adele negociază prima sa participare cinematografică la o nouă versiune a musicalului ”Oliver!”, informează online ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.

 

Musicalul este o adaptare a romanului lui Charles Dickens, ”Oliver Twist”. Rolul care i s-ar fi oferit artistei este cel al lui Nancy, un personaj cheie al povestirii.

 

Potrivit ziarului britanic The Sun, Adele s-ar gândi serios să accepte propunerea, datorită fiului său Angelo, care ar aprecia mult să o vadă pe mama sa într-un film la Hollywood.

 

Filmul va fi produs de Cameron Mackintosh - asociat cu un mare număr succese comerciale, mai ales în materie de musicaluri - și de Working Title Film, una din companiile producătoare de top din acest domeniu cinematografic.

 

Adele tocmai și-a încheiat turneul, asigurând că nu-i place să fie departe de casă.

 

Am făcut acest turneu pentru voi și sper că a avut asupra voastră același impact pe care l-a avut asupra vieții mele. Mi-am dorit ca ultimele concerte să fie la Londra. Nu știu când voi pleca din nou în turneu și am vrut să concertez în ultimul rând acasă. Mulțumesc că ați venit, pentru întreaga voastră dragoste. Îmi voi aminti pentru restul vieții de acest moment. Vă iubesc”, le-a spus artista fanilor ei.

 

Presa a speculat că este momentul perfect ca solista să se dedice filmului.

Comentarii Facebook