Dieta cu vanilie. Vezi cum poți da jos kilogramele în plus cu dulciuri


Vanilia este unul dintre cele mai populare și apreciate mirodenii din lume, folosită în foarte multe prăjituri sau specialități de patiserie, însă aceasta are mai multe beneficii decât ai fi crezut. Introdusă într-un mod corespunzător în regimul tău alimentar, vanilia te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus.

Dieta cu vanilie nu este o dieta in adevaratul sens al cuvantului, ci un mod original si eficient prin care poti folosi vanilia pentru a slabi.

Aromoterapia cu vanilie iti taie pofta de mancare

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a folosi vanilia pentru a slabi este aromoterapia. Mirosul delicat si dulceag al vaniliei actioneaza asupra unei zone din creier direct asociata cu emotia si starea de bine. Astfel, odata ce mirosi vanilia iti scazi usor, usor nivelul de stres si nu mai simti nevoia sa mananci necontrolat.

De asemenea, mirosul dulceag de vanilie iti taie pofta de mancare, transmitand creierului faptul ca ti-ai potolit pofta de dulce si ca nu simti nevoia sa consumi alimente pline de carbohidrati inutili.

Masaje cu lotiune si gel de dus de vanilie

Lotiunile de corp cu vanilie sunt excelente pentru tonifierea si sculptarea corpului. Chiar daca nu vei pierde prea multe kilograme, iti vei modela silueta si o vei face in cel mai placut mod posibil.

Mai multe detalii pe ele.ro

Comentarii Facebook