Spectacol captivant în luna februarie, pe scena Operei române clujene - FOTO


Iubitorii de operă sunt invitați, în luna februarie, la un spectacol captivant pe scena Operei Naționale din Cluj.

Vineri, 16 februarie, începând cu ora 18:30, te invităm să pătrunzi în amosfera operei Evgheni Oneghin - o capodoperă atemporală despre iubire neîmpărtășită, regrete și consecințe dureroase. Nobilul Oneghin o întâlnește pe Tatiana, o tânără femeie din provincie care îi mărturisește iubirea printr-o scrisoare. Reticent la mediocritatea lumii înconjurătoare, Oneghin o tratează cu nepăsare, dând naștere unui lanț de întâmplări nefericite. După o absență îndelungată și cu numeroase remușcări, protagonistul o reîntâlnește pe Tatiana și descoperă că iubirea pe care o nesocotise nu mai are nici o șansă de împlinire. 

Ne vom bucura de prezența unor invitați de excepție: la pupitrul dirijoral se va afla Maestrul Constantine Orbelian, Director muzical și Dirijor principal la New York City Opera. De asemenea, personajul Tatianei va fi interpretat de soprana invitată Lali Khabalova, iar soprana Marina Dobrescu o va interpreta pe Olga. 

O poveste complexă, care evidențiază tipare psihologice și emoții umane profunde, te așteaptă vineri, 16 februarie, la operă! 

Capodopera verdiană Un ballo in maschera ne va transpune miercuri, 28 februarie, într-o poveste medievală plină de pasiune și intrigi. Protagoniștii - contele de Warwick, fidelul său prieten Renato și Amelia, soția celui din urmă - vor fi victimele unui complicat triunghi amoros, într-o societate în care onoarea și prietenia sunt lucruri sfinte, iar trădarea, cu sau fără mască, se plătește scump. 

unnamed (16).jpgunnamed (18).jpgunnamed (17).jpg

Comentarii Facebook