Duminica 28 Aprilie

Cel mai iubit cuplu italian, Al Bano și Romina Power, vine pentru prima dată la Cluj pentru un concert de senzație


Cel mai iubit cuplu italian, cunoscut la nivel internațional, Al Bano și Romina Power, vine la Cluj-Napoca pentru un concert live de senzație, în 13 noiembrie, în cadrul turneului „Live Tour 2021”, care a fost întrerupt în 2020, din cauza pandemiei de COVID-19.

Iubitorii de muzică îi pot vedea pe aceștia fie la București, la Sala Palatului, în 11 noiembrie 2021, fie la Cluj-Napoca, la BT Arena, în 13 noiembrie 2021. Cuplul va ajunge pentru prima dată împreună la Cluj.

Cei doi iubesc România și așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă

Este o ocazie specială pentru a asculta noul album și cele mai mari succese internaționale ale celor doi.

Artiștii țin în mod special la România, iar din acest motiv, după succesul pe care l-au avut aici în 2014, sunt fericiți să se întoarcă pe scenele românești, pentru a susține un concert prin care să ofere fanilor fericirea de a fi din nou împreună

Cei doi vor cânta cele mai cunoscute cântece, dar vor prezenta și cel mai nou album al lor, lansat cu ocaiza Festival Sanremo 2020, care nu a fost prezentat în concerte, așa cum era planificat, din pricina pandemiei de COVID-19.

De unde se pot achiziționa bilete la concert

SALA PALATULUI 11 NOIEMBRIE 2021 – ORA 19:30 Bucuresti -Biletele puse în vânzare pe circuitele online: eventim.ro – salapalatului.ro - iabilet.ro și in reteaua iabilet.ro/retea și Casa de Bilete de la "Sala Palatului". 

BT ARENA 13 NOIEMBRIE 2021 – ora 20:00 – Cluj-Napoca Biletele puse în vânzare pe circuitele online: eventim.ro myticket.ro – entertix.ro (organizator MiraDue) info: 0757643978 

Reguli pentru participare la concertul „Al Bano&Romina Power”

-Accesul publicului va fi deschis până la ora 18:45;

-Nu este permisă efectuarea de înregistrări video și fotografii din echipamente electronice (de exemplu: telefoane mobile, camere video, tablete, laptopuri, etc;

-Intrarea cu umbrele și alte obiecte cu caracter ofensiv pentru oameni nu este permisă;

-Este interzisă introducerea buteliilor de sticlă;

-Nu sunt permise băuturile de orice fel;

-Spectatorii trebuie să respecte reglementările în vigoare, care sunt reglementate de legea privind emisiunile publice și trebuie să le respecte pe toată durata șederii în sală, înainte, în timpul și după spectacol.


Comentarii Facebook