Actorul Victor Rebengiuc, după moartea lui Mitică Popescu: „În curând, o să vină și rândul meu. Eu sunt ultimul”


Victor Rebengiuc a transmis un mesaj după moartea regretatului actor Mitică Popescu, spunând că, în curând va veni și rândul său să se alăture în ceruri celorlalți colegi de scenă. 

Și eu am primit vestea tristă. A jucat împreună. Am avut două scene în Moromeții. Nu am fost prieteni, nu am fost apropiați, am fost colegi. Nu am păstrat legătura, dar am apreciat talentul său. Era un actor talentat, avea farmec. Avea haz de foarte multe ori și îmi plăcea de el ca actor. În curând, o să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni. Eu sunt ultimul. Și așa c-o aștept…”, a declarat actorul Victor Rebengiuc, potrivit viva.ro. 

A murit actorul Mitică Popescu. Marele artist avea 86 de ani

Actorul Mitică Popescu a murit, marți, la vârsta de 86 de ani. Acesta era internat la Spitalul Elias din Capitală de la sfârșitul lunii decembrie. 

Mitică Popescu s-a născut în decembrie 1936 în București. El a murit, marți, la Spitalul Elias, din cauza afecțiunilor de care suferea. Anterior, el a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca, la Cardiologie.

Citește și: FOTO - S-a stins din viață o legendă a cinematografiei românești. Actorul Mitică Popescu a plecat dintre noi la 86 de ani

Sursa foto: Gândul

Comentarii Facebook