VIDEO - Elevii dintr-o clasă de-a VIII-a din Mureș au dansat pe bănci, de față cu directoarea școlii


Este anchetă la o școală din județul Mureș, după ce au apărut pe internet imagini în care se văd mai mulți elevi care dansau urcați pe bănci. 

Scena s-a petrecut în prezența unei profesoare care în acel moment era la catedrală, dar părea depășită de situație. Ea a ținut apoi să precizeze că filmarea a fost făcută într-o pauză, nu la o oră de curs. Scenele surprinse la școala generală din comuna Valea Largă îl arată pe un elev din clasa a VIII-a care se urcă cu picioarele pe bancă și începe să danseze. Imediat, este urmat de un coleg.

Elevii se simt în largul lor și sunt puși pe distracție, fără să țină seama de faptul că în clasă este și profesoara lor de engleză. Dascălul, dealtfel director de școală, susține că totul s-a întîmplat cu mai multe luni în urmă, într-o recreație.

Era în pauză, ulterior li s-a tras atenția copiilor să coboare, eram la catedră cu o elevă, îi dădeam niște explicații”, a declarat directoarea școlii, notează zi-de-zi.ro.

 

Anchete la inspectoratul școlar și primărie

Foarte urât. N-am ce să zic decât atâta, eu aș întreba directorul ce face? Aș întreba și eu … pfff … nu mai poți să vorbești, că te lovește în cap dacă le zici ceva”, spune o localnică foarte revoltată. 

Oricum ar trebui luată inițiativă, să nu le mai permiți așa ceva. Eu tot așa le zic și la ai mei, să nu fie obrnaznici, trebuie să avem respect față de toată lumea, de învățători, de părinți, de vecini”, spune părintele unui copil înscris la unitatea de învățământ din Mureș. 

Inspectoratul Școlar și autoritățile locale au deschis anchete. „Nu susțin asemenea situații care s-au petrecut în școala din comuna noastră, voi cerceta cu atenție situația creată și voi lua măsurile legale care se impun”, spune primarul din comuna Valea Largă. 


Comentarii Facebook