Master class de Zumba oferit de Clubul Gimmy Polus! O turcoaica sexy a incins atmosfera VIDEO si FOTO


Circa 300 de clujeni au facut sport si au dansat la Polus Center in cadrul unui Master Class de Zumba oferite de Clubul de sport Gimmy. La eveniment au participat si 30 de instructori de Zumba.

Organziatorii evenimentului, in premiera pentru Cluj-Napoca, au permis accesul gratuit tuturor doritorilor, inclusiv a instructorilor, care au putut invata noi coregrafii de la Sezi Yamac, o turcoaica stabilita in Olanda, considerata unul dintre cei mai buni instructori de Zumba din Europa.

"Este o avanpremiera a evenimentului care va avea loc la 1 august. Organizam primul master class de Zumba care s-a facut vreodata in Cluj-Napoca, iar invitata noastra speciala este Sezi Yamac, un nume greu pe domeniu de zumba. Este de origine turca si actualmente locuieste in Olanda. Toti cei care au avut legatura cu domeniul, iubesc dansul si miscarea, au auzit de numele acesta.

La evenimemtul de master class va fi o demonstratie sportiva dedicata atat intructorilor de zumba care vin sa invete coregrafii noi, pe care sa le introduca in clasele pe care le predau, dar se adreseaza si publicului larg care vrea sa danseze, care obisnuieste sa mearga la cluburi de zumba. De obicei accesul la un master class este conditionat de o taxa de participare, dar noi am vrut facem gratuit, cu acces liber pentru toata lumea, in ideea de a se bucura cat mai multi de o ora de miscare si dans. Zumba este o combinatie de aerobic si dans si pentru cei care nu agreeaza o ora de sport pur sange este cea mai placuta alegere sa vina sa danseze si sa slabeasca", spune Cristina Alexa, managerul Gimmy Club.

La Gimmy Polus, cea mai mare sala de sport din Cluj vor fi predate 25 de cursuri de circa 20 de instructori specializati pe domeniul lor de activitate. "Instructorii Gimmy sunt cu experienta atat teoretica, au terminat scoli de sport, cat si practica. Ei cunosc anatomia pentru ca nu dorim sa facem neplaceri si sa cauzam dificultati clientilor pe partea de intinderi musculare", povesteste Cristina Alexa.

Sezi Yamac a facut spectacol in cele 50 de minute cat a durata demonstratia de Zumba de la Polus. Clujenii s-au lasat prinsi de eveniment si foarte multi au intrat in randul dansatorilor.

Gimmy Polus se va deschide oficial in 1 august. Clubul va avea o capacitate de 1.500 de mp, iar clujenii amatori de sport vor avea la dispozitie trei sali - doua de aerobic si una de fitness.

 

Vezi si..

Vezi imagini in premiera cu Gimmy Polus, cea mai mare sala de fitness si aerobic din Cluj VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook