Vezi imagini in premiera cu Gimmy Polus, cea mai mare sala de fitness si aerobic din Cluj VIDEO si FOTO


Clubul de fitness Gimmy Polus va fi inaugurat in 1 august si in aceste zile muncitorii lucreaza la amenajarea dusurilor si a vestiarelor, dar se fac si ultimele retusari. Clubul va avea 1.500 de mp si aparate de ultima generatie.

Directorul Gimmy Polus, Liviu Alexa, ne-a deschis usile clubului si ne-a aratat cateva dintre atuurile salii de sport, care ii vor atrage si pe clujeni.

"Gimmy Polus are o suprafata de 1500 de metri patrati si un concept total diferit fata de celelalte sali din oras.  Pentru sala de aerobic folosim dotari Reebok, putin mai scumpe, dar de calitate. Oamenii trebuie sa se simta bine si sa le tihneasca sa vina si sa faca sport. Vom avea doua sali de aerobic de 250 si 350 de metri patrati. Pe ora, aici, vor face miscare in jur de 120 de persoane, in total circa 1.200 pe zi, ceea ce inseamna o adevarata performanta", spune Liviu Alexa.

Pentru dusuri si vestiare, cei care au gandit Gimmy Polus au ales produse de prima mana si au alocat un spatiu suficient de mare pentru ca nimeni sa nu se simta stramtorat.

Liviu Alexa le-a raspuns si celor care spun ca Gimmy Polus ar fi prea departe de oras. "Nu este adevarat si faptul ca centrul comercial este vizitat de zeci de mii de oameni imi sustine vorbele. Polus Center are toate atuurile: este situat langa cel mai mare cartier din Cluj-Napoca, Manastur, si chiar in Floresti, unde stau peste 30.000 de oameni. Programul va fi extins, astfel incat orice sa poata ajunge sa faca sport, daca vrea", adauga Liviu Alexa.

Gimmy Polus va fi deschis in 1 august, iar programul unei zile de sport va incepe la 7.00 si se va sfarsi la 23.00.

Nici sala de fitness nu a fost neglijata. Gimmy Polus va avea o sala de forta de 350 de metri patrati utili, iar aparatele marca Technogym, Mercedesul producatorilor, vor da o nota aparte.

De asemenea, cei care prefera exercitiile cardio vor avea la dispozitie sase benzi de alergare, cu posibilitate de completare daca cererea va fi mare.

Vezi si...

Master class de Zumba oferit de Clubul Gimmy Polus! O turcoaica sexy a incins atmosfera VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook