Galeria CFR Cluj a scandat in difuzoarele stadionului pentru a acoperi glasul suporterilor U Cluj - VIDEO

 

Scandarile facute de galeria CFR Cluj la meciul cu "Sepcile rosii" au rasunat in sistemul de difuzoare al stadionului. Suporterii "feroviarilor" au reusit sa isi faca auzit glasul cu ajutorul unor microfoane.

 

Fanii U Cluj au fost amuzati in momentul in care au auzit cum micuta galerie a CFR Cluj incerca sa le acopere "glasul", folosind difuzoarele stadionului. Pe alocuri au si reusit, dar per total atmosfera pe arena a fost dictata de cei 2.000 de suporteri U Cluj.

 

Capitanul U Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat ca nu a mai vazut asa ceva pe niciun stadion. "Nu vreau sa comentez foarte mult acest lucru, da pot sa va spun ca nu am mai vazut la nicio echipa asa ceva. Probabil ca au vrut sa faca fata galeriei noastre, care ne-a ajutat extrem de mult", a spus "Clau-gol".

 

Galeria CFR Cluj a fost acuzata si in trecut, in gluma, ca face playback in timpul meciurilor si difuzeaza scandari la casetofon. Afirmatiile au fost condamnate vehement de liderii galeriei "ferovioare".


Vezi si...

Arde Gruia! Putinii suporteri ai CFR Cluj au explodat petarde si au dat foc la fumigene - VIDEO si FOTO

CFR Cluj-U Cluj, un derby de infarctj! Goluri contestate, altercatie la vestiar si un jucator scos cu targa de pe teren - VIDEO

Jucatorii de la U Cluj au lipit in vestiar stickere cu un suporter U care urineaza pe sigla CFR - VIDEO si FOTO

Claudiu Niculescu despre lovitura incasata de la Cadu: Nu mai stiam de mine, dar i-am auzit pe suporteri - VIDEO

Comentarii Facebook