Claudiu Niculescu a refuzat sa fie dus la spital cand a auzit ca U Cluj a egalat

 

Claudiu Niculescu a primit ingrijiri medicale in ambulanta SMURD dupa ce a fost lovit in plex cu genunchiul de Ricardo Cadu. Echipajul de prim ajutor a vrut sa il duca la UPU, dar jucatorul a refuzat cand a auzit ca U Cluj a dat gol.

 

Unul dintre medici a declarat pentru Stiri de Cluj ca, in urma loviturii, Claudiu Niculescu a suferit un soc si nu a mai putut respira. "Asa se explica spasmele pe care acesta le-a avut pe teren. I-am dat oxigen si si-a revenit, iar in ambulanta l-am suspus unor teste EKG pentru a vedea daca totul este in regula. Am vrut sa il ducem la UPU Cluj pentru radiografii, dar el ne tot intreba cat este scorul. Cand i-am spus ca U Cluj a egalat a semnat pe proprie raspundere ca nu vrea sa mearga la spital si s-a dat jos din ambulanta", a spus unul dintre medicii din echipajul SMURD.

 

Conform procedurilor, daca un pacient solicita acest lucru nu poate fi internat cu forta.

 

Claudiu Niculescu a declarat dupa meci ca a simtit o lovitura puternica in piept in urma unei contre cu Cadu, dar ca nu prea isi mai aduce aminte nimic. Totul s-a intamplat in minutul 68 al partidei de joi seara si Claudiu Niculescu a primit ingrijiri medicale pe teren si a fost scos cu o targa de echipajul SMURD.

 

Citeste si...

Claudiu Niculescu, scos pe targa si cu masca de oxigen de pe teren. Atacantul lui U a cazut dupa ce a fost faultat de Cadu - VIDEO

Claudiu Niculescu despre lovitura incasata de la Cadu: Nu mai stiam de mine, dar i-am auzit pe suporteri - VIDEO

Comentarii Facebook