Fotbalistul de la Dinamo a murit cu ZILE din cauza incompetenței medicilor. Unde s-a GREȘIT

 

Fotbalistul Patrick Ekeng a murit după ce a intrat, vineri seara, în stop cardio-respirator în timpul meciului Dinamo-Viitorul.

 

Dr. Cristian Pandrea, de la Spitalul Floreasca, a declarat că manevrele de resuscitare au durat mai bine de o oră, însă pacientul nu a răspuns. Problema a fost că până la spital nu a fost resuscitat.

 

”A fost adus la noi cu o ambulanţă fără manevre de resuscitare, din câte ştim. S-au iniţiat manevre de resuscitare care au durat aproximativ o oră şi 30 de minute. Aceste manevre au rămas din păcate fără rezultat. Pacientul a decedat”, a declarat dr. Cristian Pandrea, de la Spitalul Floreasca.

 

Întrebat de ce nu s-au făcut manevrele de resuscitare pe terenul de fotbal, medicul Clubului Dinamo, Liviu Bătineanu, a declarat că “resuscitarea s-a făcut în ambulanţă”.

 

Suporterii acuză: ”Şoferul, când a ajuns pe teren cu ambulanţa, era fără medic. Doamna medic fuma o ţigară şi a ajuns pe lângă”.

 

Jucătorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, a căzut pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul. Ekeng a căzut fără ca cineva să îl atingă.

Comentarii Facebook