Vrajitoarele au descantat sambata seara pe malul Somesului la Cluj impotriva flacarii violet - VIDEO

Patru vrajitoare din cele cinci care s-au adunat la Cluj au descantat in aceasta seara pe malul Somesului impotriva flacarii violet si a raului care s-au abatut asupra Guvernului si Parlamentului Romaniei.

 

Vrajitoarele sunt convinse ca Romania nu se dezvolta intr-un ritm normal si din cauza faptului ca asupra guvernantilor s-au abatut vraji. "Asupra Guvernului s-au abatut forte rele de mai mult de 27 de ani, de trei ori cate 9 ani vrajitoresti Noi stim asta. Si cand era Ceausescu raul era asupra Guvernului. Noi tot ce vrem sa facem este sa scoatem acest rau din guvernanti, si sa fie mai bine pentru Romania", spune vrajitoarea Sandra din Cluj.

 

Ritualul a inceput ieri, dar in aceasta seara vrajitoarele au iesit pe malul Somesului pentru o vraja mai speciala "Acum descantam cu suflet si sange de pasare, dar nu le vom sacrifica, doar le vom descanta si prin puterea si harul nostru vom trimite aceste pasari sa opreasca spiritul cel rau ce a intrat in Parlamentul Romaniei prin stolul de pasari negre. Aceste pasari de culoare violet vor descanta si vor dezlega si vor ajunge in Parlamentul Romaniei, ca sa facem curatenie si o dezlegare de blestem si de vraji", a spus vrajitoarea Ciresica.

 

Vrajitoarele au ales sa faca demonstratia pe malul Somesului intrucat "Somesul este curat. Am convenit ca aici in Cluj nu sunt mult locuri spurcate, anumite locuri. Vom merge si in padurea Baciu, un loc curat si inedit pentru dezlegarea farmecelor din Guvernul Romaniei" a spus vrajitoarea Sandra.

 

Ritualurile de descantare impotriva flacarii violet vor dura opt zile.

 

Citeste si articolul

Cinci vrajitoare lupta la Cluj impotriva flacarii violet care s-a abatut asupra Parlamentului - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook